Huoltotoimenpiteitä palveluissa sunnuntaina 24.05.2015
 
Hyvä asiakkaamme! Säästöpankkien kortti- ja verkkopalveluissa on palvelukatko sunnuntaina 24.05.2015. Katko alkaa aamulla klo 05 ja kestää klo 09 saakka. Palvelukatkon aikana pankkien Debit- ja Electron-korteilla ei voi maksaa eikä asioida Otto.-automaateilla. Credit-kortit puolestaan toimivat katkon aikana normaalisti sekä maksuvälineinä että Otto.-automaateissa.
 
Katkon aikana ei voi myöskään käyttää verkkopankkia, tehdä Debit-kortilla verkko-ostoksia tai kirjautua verkossa sellaisiin palveluihin, joihin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Suosittelemme varaamaan tarvittavan määrän käteistä palvelukatkon ajalle sekä hoitamaan kiireiset verkkopankkiasiat ennen katkon alkamista.
 
Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Asuntolaina

Asuntolaina asunnon hankintaan ja peruskorjaukseen Säästöpankista. Hae asuntolainaa suoraan verkosta.

Tarpeisiisi sopiva asuntolaina

Säästöpankin asuntolaina tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan, joustavan lainan. Asuntolainaa saat uuden asunnon hankintaan ja vanhan peruskorjaukseen. Saat myös mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin ja turvaa lainan takaisinmaksuun.

Säästöpankki huolehtii asiakkaistaan. Saat meiltä lainan, jonka mitoitamme niin, että pystyt suoriutumaan lyhennyksistä. Meille on tärkeää, etteivät asiakkaamme joudu lainaa maksaessaan taloudellisesti liian ahtaalle. Siksi rakennamme yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan rahoitusratkaisun.

Kun olet hakemassa Säästöpankista asuntolainaa, käymme läpi asumista koskevat suunnitelmasi. Laadimme arvion tuloistasi, menoistasi ja tarvittavan lainan suuruudesta, jotta voisimme yhdessä päätyä sopivaan lainan määrään.

Varaudu korkojen heilahteluihin

Lainoihin voidaan liittää erilaisia korkotuotteita, joiden avulla voit varautua korkojen heilahteluihin.

  • Korkokaton avulla varmistat, ettei lainasi kokonaiskorko nouse yli sovitun rajan, vaikka korkotaso nousisi.
  • Kiinteä korko tarkoittaa, että lainalle voidaan sopia kiinteän koron jakso. Lainan korko pysyy muuttumattomana markkinakorkojen vaihteluista riippumatta esimerkiksi 3, 5 tai 10 vuotta.

Lainaturva odottamattomiin tilanteisiin

Lainaturva antaa taloudellista tukea odottamattomissa tilanteissa, kuten esimerkiksi kuolemantapauksen, tapaturman tai työttömyyden varalta.

Kokeile Säästöpankin asuntolainalaskuria

Uutta kotia hankkimassa? Laske tarpeisiisi sopiva asuntolaina ja pyydä asuntolainatarjous jo tänään!

Hae lainaa verkossa

Nopein tapa päästä kiinni unelmiin on tehdä lainahakemus verkossa.