Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Asuntolaina

Asunnon hankinta, rakentaminen tai peruskorjaus mielessä? Säästöpankin asuntolaina on joustava ja soveltuu monenlaisiin tarpeisiin. Hae lainaa suoraan verkosta – lainatarjouksen pyytäminen onnistuu myös ilman verkkopankkitunnuksia.

Miksi laina Säästöpankista?

  • Kokonaisuus. Meille on tärkeää se, että asuntolainasi on järkevästi suunniteltu, eikä se rasita liikaa talouttasi. Siksi tahdomme rakentaa yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan rahoitusratkaisun.
  • Joustavuus.  Keskustelemme mielellämme tarvittaessa vapaavuosista tai laina-ajan pidentämisestä. Halutessasi saat mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin. Voit ottaa asuntolainaasi myös takaisinmaksuturvan, jonka avulla varaudut esimerkiksi työttömyyden tai sairauden varalta.
  • Turvallisuus. Voit suojata lainasi myös korkojen nousulta. Korkokatto varmistaa, ettei lainasi kokonaiskorko nouse yli sopimasi rajan, vaikka yleinen korkotaso nousisi. Kiinteä korko puolestaan tarkoittaa, että lainalle voidaan sopia kiinteän koron jakso, jolloin lainan korko pysyy muuttumattomana markkinakorkojen vaihteluista riippumatta esimerkiksi 3, 5 tai 10 vuotta.

Tutustu lainaturvaan

Ostamassa ensimmäistä omaa kotia? – Tutustu ASP-tiliin

ASP-tili on tarkoitettu 15–39 -vuotiaille ensiasunnon ostamista suunnitteleville. Sen avulla pääset helpommin tavoitteeseesi uuden kodin onnellisena omistajana. Asp-lainan korko on tavallista asuntolainakorkoa edullisempi ja saat valtion korkotukea 10 ensimmäisen lainavuoden ajan. Lue lisää asp-tilistä.

Euribor, Prime, todellinen vuosikorko.. miten korko muodostuu?

Kun vertailet asuntolainatarjouksia, huomioi lainan marginaalin lisäksi myös muut kulut, joita lainan ottamisesta syntyy. Käymme lainaneuvottelussa asiat läpi tarkasti, mutta pääset korkojen perusteisiin käsiksi myös tutustumalla yhteenvetoomme koroista.

Sp-Koti myy kotisi – tai auttaa löytämään uuden

Sp-Koti on Säästöpankin yhteistyökumppani, joka tarjoaa vahvaa paikallistuntemusta kiinteistönvälityksessä. Olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vaihtamassa isompaan tai pienempään, Sp-Koti auttaa sinut uuteen kotiin.

Etsitkö hyvää välittäjää? Jätä yhteydenottopyyntö Sp-Kodin välittäjälle. Lue lisää Sp-Kodista.