Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Säästöpankki Elämänvara

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Hyvät yhdessä: vauraus ja turva

Säästöpankki Elämänvara on täysin uudenlainen vakuutus, joka yhdistää säästämisen ja vakavan sairauden turvan. Sen avulla varaudut erilaisiin elämäntilanteisiin. Tällaista turvapakettia et löydä mistään muualta. Säästöpankki Elämänvara on verotuksellisesti järkevä säästämistapa: kun haluat nostaa kertyneitä säästöjä, maksat veroa vain sijoituksista kertyneestä tuotosta.

  • Soveltuu pitkäaikaiseen säästämiseen ja suosittelemme säästämisajaksi vähintään viittä vuotta.
  • Yhdistelmävakuutukseen sisältyvät joustavasti maksettava säästöosa, eli kapitalisaatiosopimus, ja edullinen vakavan sairauden vakuutus.
  • Maksun minimimäärä on 100 euroa kuukaudessa.
  • Saat turvan vakavan sairauden varalle 20 000€ tai 40 000€ verottomana kertakorvauksena.
  • Turva kolmeen yleisimpään vakavaan sairauteen: syöpään, sydäninfarktiin ja aivohalvaukseen.
  • Voit nostaa säästöjäsi kerralla enemmän tai kuukausittain.
  • Voit ottaa Säästöpankki Elämänvara -vakuutuksen, jos olet 18-59-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Vakuutusta ottaessasi vastaat lyhyen terveysselvityksen kysymyksiin.
  • Säästöpankki Elämänvarassa saat suursijoittajan edut eli salkunhoitaja tekee sijoituspäätöksiä puolestasi sijoituskorin sisällä. Voit vaihtaa sijoituskohteita maksutta kuusi kertaa vuodessa.

Säästöpankki Elämänvara

Säästöt tuottamaan hyvän ja pahan päivän varalle

Vakuutusmaksu kohdistetaan aina kapitalisaatiosopimukselle. Kapitalisaatiosopimuksen säästöosan pääomasta laskutetaan kuukausittain vakavan sairauden turvan hinnaston mukainen maksu Säästöpankki Elämänvaran sijoituskohteina toimii kolme erilaista Varainhoitajan Parhaat -sijoituskoria: 

Voit valita yhden tai useamman sijoituskohteen ja autamme sinua päätöksenteossa.

Taloudellinen varautuminen auttaa ikävissäkin tilanteissa. Elämänvaran vakavan sairauden turvalla saat vakuutuksesta korvauksen, jos sairastut syöpään, sydäninfarktiin tai aivohalvaukseen. Korvauksen käytölle ei ole ehtoja eikä rajoituksia, vaan voit tehdä saamallasi summalla mitä itse haluat. Kohde voi olla esimerkiksi kodin remontointi, matkailu tai pidennetty toipumisjakso.

Haluatko ottaa elämän yllätykset paremmin haltuun? Varaa aika niin katsotaan yhdessä, miten sinä hyödyt Elämänvarasta.

Lisätietoja

Säästöpankki Elämänvara hinnasto
Säästöpankki Elämänvara tuoteseloste
Säästöpankki Elämänvaran vakuutusehdot

Säästöpankki Elämänvara -vakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. Sopimuksen vakavan sairauden turvan myöntää Chubb.