Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Ovatko pankkitermit sinulle munkkilatinaa?

Tässä osassa kerromme selväsanaisesti, mitä pankissa käytössä olevat termit tarkoittavat. Hakemistosta löydät myös perustiedot säästöpankkien tuotteista.

 • Aineistonsiirto Aineistonsiirto tuo sujuvuutta yrityksen maksuliikenteeseen. Säästöpankin maksuliikennepalvelut auttavat yrityksesi maksujen käsittelyssä. Konekieliset aineistot siirtyvät yritysverkkopankissa tai erillisellä pankkiyhteysohjelmalla sujuvasti pankin ja yrityksesi taloushallinnon järjestelmien välillä.
 • Annuiteetti Ottamallesi lainalle laaditaan takaisinmaksusuunnitelma, jossa laina-ajan lisäksi määritellään lyhennystapa. Annuiteetti on yksi lainanlyhentämisen vaihtoehdoista. 

  Annuiteettilainassa takaisinmaksuaika on heti tiedossa. Annuiteetti onkin hyvä lyhennysvaihtoehto, jos haluat tietää laina-ajan tarkalleen etukäteen ja maksukykysi kestää mahdollisen korkojen nousun. 

  Kaikki takaisinmaksuerät ovat lainan myöntämishetkellä yhtä suuria.

  Takaisinmaksun alussa lyhennyksen osuus on pieni, mutta se kasvaa laina-ajan kuluessa. Korkojen muuttuessa maksuerä muuttuu. Maksuerä on matalan korkotason aikana pienempi. Korkojen noustessa maksuerä kasvaa.

   

 • ASP-laina ASP-laina on suunniteltu 18–39-vuotiaille ensiasunnon ostajille. Säästäminen ASP-lainaa varten onnistuu myös yhdessä yli 40-vuotiaan aviopuolison kanssa. 

  Saadaksesi ASP-lainan säästät ensin ASP-tilille 150–3000 euroa vähintään kahdeksana kalenterivuosineljänneksenä (50–1000 euroa kuukaudessa). ASP-lainan saat Säästöpankista, kun 10 % asunnon hankintahinnasta on säästetty. 

  ASP (asuntosäästöpalkkiojärjestelmä) on valtion luoma järjestelmä kannustamaan ja helpottamaan ensimmäisen oman asunnon hankintaa.

  ASP:n avulla saat asuntosäästöille poikkeuksellisen hyvää korkoa ja lainan edullisilla ehdoilla.

 • ASP-tili ASP-tili on tarkoitettu 18–39-vuotiaille ensiasunnon ostamista suunnitteleville. Säästäminen onnistuu myös yhdessä yli 40-vuotiaan aviopuolison kanssa. 

  ASP-tilin avulla pääset helpommin tavoitteeseesi. Säästät 10 prosenttia asunnon hankintahinnasta sovitun ohjelman mukaisesti ja Säästöpankki antaa loppusummalle tarvittavan lainan. 

  ASP-tilille säästät vähintään kahdeksan kalenterivuosineljänneksen aikana 150–3000 euroa kerrallaan (50–1000 euroa kuukaudessa). Tarvittaessa voit pitää vapaita jaksoja vuosineljännesten välissä. 

  ASP (asuntosäästöpalkkiojärjestelmä) on valtion luoma järjestelmä kannustamaan ja helpottamaan ensimmäisen oman asunnon hankintaa. ASP:n avulla saat asuntosäästöille poikkeuksellisen hyvää korkoa.

 • Asuntolaina Säästöpankin asuntolaina on juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja elämäntilanteesi mukaan joustava laina. Asuntolaina sopii uuden asunnon hankintaan tai vanhan peruskorjaukseen. 

  Joustoa lainan hoitoon tuovat lyhennysvapaat kuukaudet. Takaisinmaksun varmistat lainaturvalla, mikäli esimerkiksi työttömyys tai sairausloma vähentävät tulojasi. Korkojen nousulta suojaat lainasi korkokatolla tai kiinteällä korolla. 

  Lainaneuvotteluissa suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan asuntolainan. Sovimme lainan määrästä ja lainaehdoista. Mitoitamme asuntolainasi niin, että suoriudut lyhennyksistä.

Eikö vieläkään selkene?

Konttorimme auttavat mielellään raha-asioiden hoidossa. Kannattaa ottaa yhteyttä ja tulla käymään!