Tiedotus asiakkaillemme: tiedonkalastelua tehty Säästöpankin nimissä

Säästöpankin nimissä on liikkeellä tiedonkalastelua, jossa asiakkaalta on yritetty kalastella verkkopankkitunnuksia tai henkilötietoja.

Muistathan asioidessasi, että
- emme koskaan pyydä kirjautumaan verkkopalveluihin tai kertomaan salasanaasi linkin kautta
- selaimen osoiteriviltä löytyy https://www4.saastopankki.fi
- huijaussivuston tunnistaa helposti myös osittaisesta englanninkielisyydestä ja useista kirjoitusvirheistä

 Jos sinuun on otettu yhteyttä nimissämme, pyydämme ilmoittamaan asiasta lähipankkiisi.

Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Iban-laskuri

IBAN-tilinumeron käyttö edistää maksujen nopeaa ja virheetöntä perillemenoa. Maksettaessa esimerkiksi maksuja EU- ja ETA-maiden välillä käytetään laskuttajan IBAN-tilinumeroa ja saajapankin BIC-koodia. Säästöpankkien BIC-koodi on ITELFIHH.

IBAN-tilinumero muodostuu asiakkaan kotimaisesta tilinumerosta, joka säästöpankeissa alkaa numerolla 4. Sen alkuun on lisätty 2-merkkinen maakoodi (Suomessa FI) ja 2-merkkinen tarkiste. Suomalainen IBAN on pituudeltaan aina 18 merkkiä.

Iban-laskuri tarkistaa syötetyn kotimaisen tilinumeron virheettömyyden. Laskuri muodostaa tarkistetusta tilinumerosta rakenteellisesti oikean IBAN-tilinumeron.

Halutessasi laskea säästöpankin IBAN-tilinumeron tee näin: Anna säästöpankissa oleva tilinumero ja paina Muunna-painiketta.
 

Tilinumero