Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Kotien Kevätkierrätys on täällä taas!

Säästöpankeissa ja Sp-Kodeissa vietetään jälleen Kotien Kevätkierrätystä. Saat Säästöpankista juuri sinulle sopivan asuntolainan ja Sp-Kodista parhaan mahdollisen välittäjän asuntosi myyntiin.

Miten teemme kodinvaihdosta helppoa?

Jos asut jo omistusasunnossa, kutsu Sp-Kodin välittäjä keskustelemaan siitä, miten vanha asuntosi myytäisiin, millaiselle ostajalle se sopisi ja minkä hinnan siitä todennäköisesti saisi. Tämän jälkeen hanki vara-avain välittäjälle ja keskity omiin mielipuuhiisi. Lähde vaikka lomalle, ja sillä välin Sp-Koti tekee työtä puolestasi. 

Tee toimeksiantosopimus viimeistään 31.5.2017 Sp-Kodin kanssa ja olet mukana 1500€ matkalahjakortin arvonnassa! Arvonnan säännöt löydät täältä.

Jätä yhteydenottopyyntö Sp-Kodin välittäjälle

Paljonko tarvitset välirahoitusta? Haluatko ostaa ensimmäisen oman asunnon? Pyydä alustava lainalupaus Säästöpankista.

Täytä lainahakemus – se ei sido sinua mihinkään. 

Lue asuntolainasta

Kun asuntosi ostaja on löytynyt ja kaupat tulossa, Sp-Koti ja Säästöpankki hoitavat tarvittavat paperihommat.

Uuden kotisi löydyttyä saat Säästöpankista apua paperitöissä ja rahoituksessa. Yhdessä varmistamme, että kaikki menee oikein. Kun kauppakirja on allekirjoitettu ja uudet kotiavaimet kädessäsi, voi muutto alkaa.

Kaikki uudet kotivakuutusasiakkaat saavat kampanjan ajan (15.3.-31.5.2017) kotivakuutuksen ensimmäisen vuoden 25 % alennuksella.

Osta kotivakuutus

Palvelun tuottaa Suomen Vahinkovakuutus Oy.

 

Miksi juuri nyt kannattaa sijoittaa asuntoon?

  • Lainojen korot ovat edelleen hyvin alhaalla.

  • Asuntojen arvonkehitys on ollut historiallisesti pitkällä aikavälillä hyvä ja sijoitusmarkkinat ovat olleet epävakaat. Oma asunto voi olla tässä markkinatilanteessa loistava sijoitus.

  • Omistusasuminen ja ensiasunnon ostaminen mahdollisimman nuorena ovat Tilastokeskuksen mukaan johtaneet suomalaisten varallisuuden kasvuun.

  • Kun muut ostajat ja myyjät odottelevat ja empivät, asuntomarkkinoilla on kilpailevaa tarjontaa ja kysyntää vähän, ja silloin on itse asiassa usein hyvä aika myydä ja ostaa.

  • Omistusasunnon vaihtajalle asuntojen yleisellä hinnanlaskulla tai nousulla ei ole juurikaan väliä, sillä markkinamuutokset vaikuttavat sekä myytävään omaan kotiin että ostettavaan uuteen.

  • Sitä paitsi, kodinvaihtaja voi ajatella itseään tärkeänä myös Suomen menestymiselle: Sillä, että suomalaiset ostavat, myyvät, remontoivat ja rakentavat kotejaan, on iso kansantaloudellinen merkitys esimerkiksi työllistämisen ja verojalanjäljen kautta.

Lue lisää Lainaturvasta ja asuntosijoittamisesta.