Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Kolme syytä ottaa säästövakuutus

1. Joustoa tarpeiden mukaan

Säästövakuutus on joustava pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu tuote. Säästöajan voi valita omien tarpeiden mukaan, mutta suositus on viisi vuotta tai pidempi aika. Säästövakuutuksessa säästöjä voi kerryttää kertamaksulla, kuukausittain tai itselle sopivassa syklissä. Vaikka säästöille olisi tehty maksusuunnitelma, sitä voidaan muuttaa milloin tahansa elämäntilanteen mukaan.

2. Monipuoliset sijoituskohteet

Säästövakuutuksessa sijoituskohteet valitaan monipuolisesta Sp-rahastojen valikoimasta omien tuottotavoitteiden ja riskinsietokyvyn mukaan. Jos sijoituskohteita haluaa myöhemmin vaihtaa markkinoiden heiluessa tai omien tuottotavoitteiden muuttuessa. Säästövakuutuksessa sijoituskohteen vaihto toiseen onnistuu omassa verkkopankissa.

3. Hyödynnä veroedut

Sijoituskohteiden vaihto vakuutuksen sisällä ei aiheuta veroseuraamuksia. Säästövakuutukseen sijoitettua pääomaa voi nostaa milloin tahansa verovapaasti. Säästövakuutuksessa pääomatuloveroa maksetaan vain sijoitusten tuottoa nostettaessa. Säästövakuutukseen sisältyy sataprosenttinen henkivakuutusturva, joten sitä voidaan hyödyntää myös perintöverosuunnittelussa.

Asiantuntija: Sp-Henkivakuutuksen yhteyspäällikkö Anja Nissi.

Säästövakuutus on pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu vaivaton ja joustava vaihtoehto. Säästövakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lue lisää säästövakuutuksesta

Lue lisää säästövakuutuksesta
Kiinnostuitko säästövakuutuksen hankkimisesta? Ota yhteyttä!