Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Maksukortit

Säästöpankin maksukortit tarjoavat turvallisia ja helppoja vaihtoehtoja erilaisiin maksutarpeisiin.

Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi Säästöpankki on lanseerannut asiakkailleen uuden maksukorttimallin, jonka sydän on suomalaista visakoivua. Koivukorttimme on nyt tilattavissa! Kortin tilaus onnistuu helposti verkossa tai Säästöpankin konttorissa.

Säästöpankin maksukorteilla teet ostoksia ja nostat käteistä kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi teet kätevästi ja turvallisesti hankintoja verkkokaupoissa, jotka ovat mukana Verified by Visa -palvelussa tai jotka käyttävät HTTPS-suojausta. Korttisi rekisteröidään automaattisesti Verified by Visa -palveluun, mikäli sinulla on nettipankkitunnukset.

Laskunmaksu kortilla onnistuu Säästöpankkien palveluautomaateilla.


Visa Credit/Debit - lisää valinnanvapautta ja joustavuutta maksuihin

Visa-kortti on monipuolinen luottokortti päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Maksat kortilla ostoksesi ja nostat käteistä rahaa automaateista sekä kotimaassa että ulkomailla. Korttiin on liitetty ilmainen vakuutus yli 50 euron ostoksillesi. Säästöpankin Ostoturva-vakuutus korvaa kortin Credit-puolella ostetulle kulutuselektroniikalle, kodinkoneille, matkapuhelimille, IT-laitteille sekä huonekaluille aiheutuneen vahingon vakuutusehtojen mukaisesti 90 päivää ostoajankohdasta. Lue lisää Ostoturvasta.

Säästöpankin Visa-kortin voit valita

 • Credit-korttina, jolloin sekä nostot automaatista että ostoksesi laskutetaan aina Visa-laskulla.
 • Credit/Debit -yhdistelmäkorttina, jolloin valitset veloitetaanko ostokset tai automaattinosto Visa-tililtä (credit) vai suoraan pankkitililtäsi (debit).
 • Visa-kortin luottoraja voi olla 1 000–10 000 euroa. Korttia voi käyttää tämän rajan puitteissa ostosten maksamiseen tai käteisen nostoon Visa-tililtä. Käteisnostoja ja Visa-tilisiirtoja Visa-luotolta voi tehdä maksimissaan 3000 euron verran viikossa.

Visa-kortin saaminen edellyttää

 • 18 vuoden ikää
 • luottokelpoisuutta ja säännöllisiä tuloja.

Kortin voi saada myös korkeakouluopiskelija, jolla on koossa vähintään 90 opintopistettä. Visa-korttiin on mahdollista liittää rinnakkaiskortti.

Säästöpankin Credit/Debit-korteilla voit maksaa lähimaksamisen avulla, lue lisää lähimaksamisesta.

Visa Credit/Debit -kortilla voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla. Halutessasi tehdä käteistalletuksen valitse kortin Debit-ominaisuus. Lue lisää TalletusOtosta.


Visa Debit - ostokset ja nostot suoraan pankkitililtäsi

Säästöpankin Visa Debit on pankkitiliisi kytketty automaatti- ja maksukortti. Säästöpankin Visa Debit ja Visa Business Debit -kortteihin ei liity luotto-ominaisuutta, vaan ostokset ja tapahtumat veloitetaan suoraan pankkitililtäsi.

Visa Debitillä voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla. Lue lisää TalletusOtosta.

Visa Debit -kortin saaminen edellyttää

 • 18 vuoden ikää
 • säännöllisiä tuloja.

Visa Electron - aina ajan tasalla

Säästöpankin Visa Electron on automaatti- ja maksukortti, joka on kytketty pankkitiliisi reaaliaikaisesti. Tilin kate varmennetaan joka maksukerralla erikseen. Kortilla voit tehdä ostoksia sekä kotimaassa että ulkomailla.

Lue lisää lähimaksamisesta

Visa Electronilla voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla. Lue lisää TalletusOtosta.

Visa Electron -kortin voi saada jokainen 18 vuotta täyttänyt. Yli 15-vuotias voi hakea korttia itse, jos hänellä on tili ansiotuloja varten. 11-17-vuotiaille kortti voidaan myöntää vanhempien suostumuksella.

Hanki lapselle kortti


Visa Gold - kun vaadit enemmän

Säästöpankin Visa Gold -kortti on yhdistelmäkortti, johon kuuluu automaattisesti sekä credit- että debit-ominaisuus. Voit itse valita, veloitetaanko ostokset tai nosto automaatista Visa-tililtä vai suoraan pankkitililtäsi. Korttiin sisältyy suurempi luottoraja, matkavakuutus, sekä ilmainen vakuutus yli 50 euron ostoksillesi. Ostoturva-vakuutus korvaa kortin Credit-puolella ostetulle kulutuselektroniikalle, kodinkoneille, matkapuhelimille, IT-laitteille sekä huonekaluille vahingon vakuutusehtojen mukaisesti 90 päivää ostoajankohdasta. Lue lisää Ostoturvasta.

Visa Gold -kortissa luottorajan voi asettaa korkeammalle kuin Visa-Credit- tai Visa-Credit/Debit-kortissa. Luottoraja on minimissään 4 000 euroa.

Luotto-ominaisuutta käyttäessäsi

 • luottokorko on 3 kuukauden euribor-korko + 8,5 %
 • laskutusmaksu on 3,50 euroa/lasku

Visa Credit Gold -korttiluoton korko on 3 kuukauden euribor + 8,5%. Korttiluoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 23,64 % (2.10.2017). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen laskutuspalkkio 3,50 euroa ja oletettu, että säästöpankkikohtainen Visa Credit Gold -kortin kuukausimaksu on 6,50 euroa, luottoaika on yksi vuosi, laskutuspalkkio pysyy samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisena eränä kuukauden välein. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton  käytöstä, luottosopimuksen kestosta ja sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta. Korttiluotto on voimassa toistaiseksi. Luoton myöntää Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj.

Visa Gold -kortilla voit tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatin avulla. Halutessasi tehdä käteistalletuksen valitse kortin Debit-ominaisuus. Lue lisää TalletusOtosta.

Visa Gold -kortilla lisäturvaa matkusteluun

Säästöpankin Visa Gold -korttiin kuuluu LähiTapiolan ryhmämatkavakuutus.

Vakuutettuina ovat Visa Gold -kortin alle 75-vuotiaat pää- ja rinnakkaiskortin haltijat sekä heidän mukanaan matkustavat alle 16-vuotiaat perheenjäsenet. Matkustajavakuutus on voimassa yli 50 km etäisyydelle vakuutetun kotoa tai työpaikasta tehtävillä enintään 3 kuukautta kestävillä lomamatkoilla.

•    Vakuutukseen kuuluu matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen.

Ota matkallesi mukaan matkavakuutustodistus, jonka avulla voit tarvittaessa todistaa, että sinulla on matkavakuutus. Aiemmin käytössä olleet matkavakuutuskortit poistuvat 1.1.2017 alkaen käytöstä.

Matkavakuutuksen tuotekuvaus

VINKKI! Tallenna LähiTapiolan matkahätäpalvelunumero puhelimesi muistiin. Palvelu on voimassa vuorokauden ympäri. Numero Suomesta soitettaessa: 0800 04531 ja ulkomailta soitettaessa: +358 8000 4531). Numerossa sinua autetaan akuuteissa tilanteissa, maksusitoumusasioissa, hoitolaitostiedusteluissa ja muissa ongelmatilanteissa.

Kortissa on myös Visa Global Customer Assistance -palvelu 24 h. Mikäli korttisi katoaa tai se varastetaan

 • voit saada uuden kortin kadonneen tilalle muutamassa päivässä
 • saat käteistä käyttörajan puitteissa jopa 5 000 USD.

Lue lisää lähimaksamisesta


Luotto-ominaisuus tuo joustoa maksuihin

Visa-korttisi luotto-ominaisuus antaa joustavuutta menoillesi. Voit Visa-laskun maksuhetkellä päättää, maksatko

 • koko laskun kerralla
 • ainoastaan minimilyhennyksen
 • tilanteeseesi sopivasti laskun summan ja minimilyhennyksen väliltä.

Luotto-ominaisuutta käyttäessäsi

 • luottokorko on 3 kuukauden euribor-korko + 8,5 %
 • laskutusmaksu on 3,50 euroa/lasku

Visa Credit -korttiluoton korko on 3 kuukauden euribor + 8,5%. Korttiluoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 16,16 % (2.10.2017). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen laskutuspalkkio 3,50 euroa ja oletettu, että säästöpankkikohtainen Visa Credit -kortin kuukausimaksu on 2 euroa, luottoaika on yksi vuosi, laskutuspalkkio pysyy samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisena eränä kuukauden välein. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton  käytöstä, luottosopimuksen kestosta ja sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta. Korttiluotto on voimassa toistaiseksi. Luoton myöntää Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj.

Sinulle sopiva luottoraja

Kaikki ostot, käteisnostot ja Visa-tilisiirrot voivat aina olla yhteensä enintään sinulle myönnetyn luottorajan suuruisia. Valitse siis itsellesi sopiva luottoraja.

Luotolla maksaminen on yksinkertaista ja joustavaa. Saat lisää maksuvaraa kortillesi luottorajasi puitteissa aina, kun lyhennät Visa-laskuasi. Käyttövarasi ei enää ole sidoksissa kuukauden vaihtumiseen.

Vältyt helposti luottokuluilta maksaessasi Visa-kortilla tehdyt tapahtumat kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Visa-laskun koroton maksuaika on keskimäärin 40 päivää.

Sinulle sopiva minimilyhennys

Visa-laskun saat kerran kuukaudessa. Korttia hakiessasi voit itse valita sopivan minimilyhennyksen, jolla lyhennät laskuasi kuukausittain.

Minimilyhennys on prosenttiosuus laskutushetken velkasaldosta. Voit lyhentää laskuasi myös vähimmäismäärää enemmän tai maksaa vaikka koko laskun kerralla. Näin saat sujuvuutta ja joustoa laskunmaksuusi, kun lyhennät laskuasi juuri tilanteeseesi sopivalla summalla.


Valitse maksuvapaat kuukaudet

Visa-kortin ominaisuuksiin kuuluu maksuvapaat kuukaudet, joita voi olla kaksi vuodessa. Voit valita myös sinulle parhaiten sopivan Visa-laskun eräpäivän kahdesta vaihtoehdosta.
 

Maksuvapaat kuukaudet

Visa-kortin ominaisuuksiin kuuluu kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Voit valita myös sinulle parhaiten sopivan Visa-laskun eräpäivän kahdesta vaihtoehdosta.
 
Visa-kortin joustavuutta lisää mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuoden aikana. Kyseisenä kuukautena saat Visa-laskun, mutta minimilyhennys on 0 euroa. Peräkkäisiä kuukausia ei voi valita maksuvapaiksi.

Sinulle sopiva eräpäivä

Voit valita Visa-laskullesi sinulle parhaiten sopivan eräpäivän.
 
Eräpäivävaihtoehdot ovat
 • kuukauden 15. päivä, jolloin laskutuskausi päättyy edeltävän kuukauden 21. päivä
 • kuukauden viimeinen pankkipäivä, jolloin laskutuskauden viimeinen päivä on kyseisen kuun 7. päivä.

Verified by Visa – Visan varmentama

Verified by Visa -palvelu helpottaa ja turvaa verkko-ostoksiasi.

Jos käytössäsi on Säästöpankin nettipankkitunnukset, rekisteröidyt automaattisesti Verified by Visa -palveluun, kun hankit jonkun Säästöpankin korteista.

Palvelun avulla voit maksaa ostoksesi turvallisesti verkkokaupoissa, jotka ovat ottaneet käyttöön Verified by Visa -palvelun. Nämä kaupat tunnistat Verified by Visa -logosta, joka näkyy sivustolla viimeistään maksamisen yhteydessä.

Verified by Visa -palvelu varmistaa

 • kauppiaan ja kortinhaltijan olevan kaupan oikeita osapuolia
 • maksun muuttumattomuuden
 • kortin tietojen turvallisuuden, tiedot eivät paljastu ulkopuolisille.

Verkko-ostos Verified by Visan tukemana

Kun olet valinnut tuotteen ja hyväksynyt kauppasumman internet-kaupassa, syötä maksusivulla

 • Visa-kortin numero
 • kortin voimassaoloaika
 • kortin tunnus eli kortin takana olevan allekirjoituspaneelin kolme viimeistä numeroa

Tämän jälkeen avautuu aina Verified by Visa kaupankäyntiin liittyvä "Korttimaksun varmentaminen" -sivu, josta jatkat Sp/Pop-tunnistuspalveluun.

Tunnistuspalvelussa varmistat kaupan syöttämällä

 • nettipankin käyttäjätunnuksen
 • salasanan
 • pyydetyn avainlukukortin numeron.

Nosta käteistä kaupan kassalta ostosten yhteydessä

Säästöpankin korteilla voi nostaa käteistä kaupan kassalta ostoksiesi yhteydessä. Käteisnoston voit tehdä seuraavilla korttituotteilla:
 • Visa Debit
 • Visa Business Debit
 • Visa Electron
 • Visa Credit/Debit ja Visa Gold Credit/Debit -kortttien Debit-ominaisuus
Nostot K-ruokakaupoissa ja Neste K-liikenneasemilla
 
Säästöpankin korttiasiakkaana voit nostaa käteistä ostosten yhteydessä suurimmasta osasta K-ruokakauppoja ja Neste K-liikenneasemilla. Nämä kauppiaat eivät peri käteisnostosta erillistä maksua. Käteisnosto voi olla enintään 200 euroa. Korttiostokselle ei ole alarajaa. Kauppiaalla on tarvittaessa oikeus tilapäisesti rajoittaa käteisnostojen suuruutta. Tiedot käteisnostopalvelua tarjoavista K-ruokakaupoista löydät K-ruoka -sivuilta.  

Nostot muissa kaupoissa 

 
Käteisen nostaminen on mahdollista myös muissa kaupoissa Suomessa, mikäli kauppias tarjoaa palvelua asiakkailleen. Käteisnostopalvelu on kauppiaan tarjoama palvelu ja kauppias vastaa siitä, että palvelu toimii. Kauppiaalla on oikeus hinnoitella palvelu sekä määritellä sen tarkemmat ehdot. Myös Säästöpankki voi kortin liikkeellelaskijana asettaa käteisnoston ylärajan ja sitä voidaan tarvittaessa turvallisuussyistä muuttaa. 
 
Käteisnostoihin liittyvät palvelumaksut löydät hinnastosta.

Korttitapahtumien valuuttakurssit

Ulkomailla tekemäsi korttiostot ja käteisnostot veloitetaan aina euroina joko pankkitililtä (debit) tai korttiluotolta (credit). Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuma muutetaan euroiksi Visa Internationalin käyttämällä valuutan tukkukurssilla, johon lisätään 2,75 %. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Internationalille.
 
Voit muuntaa helposti muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostokset euroiksi Visa Europen englanninkielisellä valuuttalaskurilla.
 
 
Näin käytät valuuttalaskuria:
Valitse kohtaan "My card is in" Euro (EUR)
Valitse kohtaan "My Transaction was in" missä valuutassa ostos veloitettiin.
Näppäile kohtaan "Conversion fee" 2,75
Näppäile kohtaan "Purchase amount" ostoksen summa paikallisessa valuutassa
 

Suunnittele oma kortti
Säästöpankin kortti on persoonallinen väriläiskä muuten niin vakavamielisten maksukorttien maailmassa. 
Korttisuunnittelupalvelussamme voit personoida korttisi esimerkiksi uniikeilla taideteoksilla. Luonnollisesti voit myös suunnitella kokonaan oman korttisi käyttäen omia kuviasi.
Pidä korttisi turvarajat ajan tasalla

Turvarajojen avulla torjut ikäviä yllätyksiä kortin joutuessa vääriin käsiin.