Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Säästöpankin Kotijousto

Kotijousto vapauttaa varallisuutta

Säästöpankin Kotijousto on tilin ja lainan muodostama kokonaisuus. Sen avulla voit käyttää asuntoosi sidottua varallisuutta suunnitelmiesi toteuttamiseksi. Sinun ei tarvitse myydä asuntoasi, vaan voit ottaa sitä vastaan lainaa ja käyttää sitä joustavasti omien tarpeittesi mukaan.

Kotijoustolainan määrä siirretään kokonaisuudessaan Kotijoustotilillesi. Tilillä olevat varat ovat milloin tahansa käytettävissäsi haluamaasi käyttötarkoitukseen. Verkkopankissa voit helposti tehdä tilisiirtoja Kotijoustotililtä muille omille tileillesi. Kotijoustotilille maksetaan korkoa, joka on sama kuin lainasi korko. Jos tilin saldo on suurempi kuin lainan pääoma, ylimenevälle osalle ei makseta talletuskorkoa. Kerran vuodessa maksettavasta talletuskorosta peritään lähdevero.

Lainan vakuutena on oma vakituinen, vapaa-ajan tai sijoitusasuntosi. Laina-aikana sinun ei tarvitse lyhentää lainaasi, vaan maksat ainoastaan korot kuukausittain. Voit milloin tahansa muuttaa järjestelyä: tehdä lyhennyksiä tai maksaa koko lainan pois. Kotijoustolainasta maksamasi korot voit vähentää verotuksessa, mikäli käytät lainasi asuntosi perusparannukseen, taloyhtiön yhtiölainaosuuden maksuun tai tulonhankkimiseen. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi sijoittaminen, sapattivuosi, kesämökin hankinta tai hoiva- ja hyvinvointipalvelut.

Tervetuloa asiakkaaksi

Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.