Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Varo mistä haaveilet. Voit saada sen.

Onko sinulla unelmia? Tarvitsetko asunnon, uuden auton tai veneen? Säästöpankista saat rahoituksen elämäsi hankintoihin.

Lainaa tarpeidesi mukaan

Oletko ostamassa asuntoa, rakentamassa omakotitaloa tai suunnitteletko vaikkapa uuden auton hankintaa? Säästöpankista löydät kumppanin elämän suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Saat nopeasti paikallisesta konttoristamme tarpeitasi vastaavan lainapäätöksen sinulle räätälöidyllä takaisinmaksuajalla. Voit itse päättää kuinka herkästi haluat koron seuraavan markkinoita. Sinulla on mahdollisuus neuvotella lyhennysvapaasta jaksosta lainanmaksuusi. Lisäksi voit turvata lainanmaksusi lainaturvalla ja korkokatolla saat suojaa korkojen nousulta. Lue asuntolainasta

Talouden työkalut –sivuille olemme koonneet yhteen hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit tehdä laskelmia ja suunnitelmia unelmiesi toteuttamiseksi.

Kuinka haen lainaa?

Lainan hakeminen ja nostaminen eivät ole rakettitiedettä vaan loppujen lopuksi kaikki sujuu aika helposti. Säästöpankin asiantuntijoilta saat apua ja tukea suunnitelmiisi.

Säästöpankin lainoihin tutustut parhaiten oman tarpeesi kautta käyttämällä lainalaskuriamme. Samalla kun täytät laskuriin omaan lainatarpeeseesi liittyviä tietoja, voit lukea esimerkiksi erilaisista lyhennystavoista ja koroista.

Lainapäätös kannattaa hakea hyvissä ajoin etukäteen. Lainan hakeminen onnistuu helposti suoraan verkossa täyttämällä lainahakemus. Toki voit aina ottaa yhteyttä myös suoraan sinulle sopivaan konttoriin ja tulla juttelemaan laina-asioista kanssamme.

Varsinainen lainaneuvottelu käydään meillä aina kasvokkain konttorissa. Neuvottelua varten sinun kannattaa miettiä jo valmiiksi oman taloutesi tilannetta eli taloutesi tuloja, menoja, varallisuutta ja velkoja. Näiden arvioimiseen voi käyttää apunasi esimerkiksi tulo- ja menolaskurimme.

Ota siis yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla ja suunnitellaan sinulle yhdessä sopivakokoinen lainaratkaisu, jossa rahaa jää myös elämiseen.


Opintolainaa opiskeluajan talouden tueksi

Opiskelijaelämän alkaminen tuo uudenlaista vapautta, vastuuta ja itsenäisyyttä. On hienoa ja vähän jännittävääkin irtautua vanhempien helmoista ja muuttaa uudelle opiskelupaikkakunnalle ensimmäiseen omaan asuntoon.
 
Opiskeluaikana sinulla on mahdollista hakea opintolainaa. Opintolaina auttaa, jos opintoraha ja mahdollinen asumislisä eivät riitä elämiseen. Lainan takaisinmaksu alkaa opintojen päätyttyä.
 

Lainaa oman talon rakentamiseen

Oman kodin rakentaminen on monelle ainutkertainen, elämän mittavin investointi. Huolella suunniteltu rahoitus auttaa tämän tärkeän projektin onnistumisessa. Säästöpankki räätälöi joustavan rakennuslainan tarpeidesi mukaan. 

Turvaa lainallesi

Nukut yösi paremmin, kun lainasi on turvattu yllättävien elämäntilanteiden ja maailmantalouden heilahdusten varalta.

Säästöpankin Lainaturva on nyt Säästöpankki Balanssi, joka on lainan takaisinmaksuturva yllättävissä ja odottamattomissa tilanteissa. Oman talouden tasapaino säilyy vaikeinakin aikoina. Tutustu uusiin monipuolisiin turvapaketteihin; Maxiturva, Soloturva tai Miniturva tai yrittäjän Firmaturva.

Korkokatto tuo suojaa kasvavien lainakulujen riskeiltä. Korkokatto varmistaa, ettei lainasi kokonaiskorko nouse yli sopimasi rajan, vaikka yleinen korkotaso nousisi.

Kiinteä korko auttaa ennakoimaan korkomenosi. Kiinteä korko pysyy samana koko sovitun ajanjakson, vaikka markkinakorot heilahtelisivat.

Laske lainalaskurillamme esimerkiksi lainamäärä, kuukausierän suuruus ja laina-ajan pituus.
Hae lainaa verkossa

Nopein tapa päästä kiinni unelmiin on tehdä lainahakemus suoraan verkossa.

Säästä ensiasuntoa varten

Asuntosäästäminen ASP-tilille helpottaa ensiasunnon hankintaa. Säästä 10 prosenttia asunnon hankintahinnasta ja Säästöpankki antaa loppusummalle tarvittavan lainan.

Kotijousto vapauttaa varallisuutta

Säästöpankin Kotijouston avulla voit käyttää asuntoosi sidottua varallisuutta vaikkapa remontteihin, taloyhtiön lainaosuuden maksuun, sijoittamiseen tai kesämökin hankintaan.

Vakuuta tärkeimpäsi

Perhe? Koti? Vene? Matka? Turvaa elämäsi arvokkaimmat asiat. Säästöpankin vakuutukset tarjoavat vaivattoman tavan vakuuttua.

Korot ja luoton hinnan muodostuminen

Aina ei ole helppoa hahmottaa, mitä laina loppujen lopuksi maksaa. Me Säästöpankissa käymme kanssasi huolella läpi luottoosi liittyvät kustannukset ja ehdot.