Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

LAINATURVA - suojaverkkosi, kun elämä yllättää

Kattavan ja joustavan Lainaturvan avulla voit varmistaa lainan takaisinmaksukykyä, mikäli sinun tai puolisosi tulot yllättäen pienenevät esimerkiksi pysyvän työkyvyttömyyden, työttömyyden tai kuolemantapauksen vuoksi.

Mikä lainaturva?

  • Järkevä tapa varmistaa lainan takaisinmaksua sekä turvata omaa ja läheisten toimeentuloa.
  • Turvaa lainanmaksun esimerkiksi työkyvyttömyyden, työttömyyden tai tapaturman varalta: kotia ei tarvitse myydä vaikeassa elämäntilanteessa, eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainan takaisinmaksuun.
  • Voit ottaa Lainaturvan uuteen lainaan tai liittää sen nykyiseen lainaasi. Turvan voi ottaa koko lainalle tai osalle siitä.
  • Kuolemantapauksessa lainaturva turvaa lainan takaisinmaksun kertakorvauksena ja työttömyysturvasta maksettava kuukausikorvaus auttaa selviämään lainan kuukausierien maksamisesta.
  • Ei korvaa henki- ja tapaturmavakuutuksia, vaan toimii niiden rinnalla.
  • Lainaturvan tarjoaman turvatason voit valita itse.

Joustava Lainaturva

Lainaturvan voi ottaa yhden hengen yksilöturvana tai kahden lainanottajan pariturvana sekä valita turvatasoksi laajan tai perusturvan. Laaja turvataso on mahdollinen pariturvassa päävakuutetuksi valitulla henkilöllä.

Laaja Lainaturva voidaan myöntää 18–55-vuotiaalle. Peruslainaturva voidaan puolestaan myöntää 18–65-vuotiaalle. Lainaturvan myöntäminen vaatii hyväksyttävän terveysselvityksen.

Lainaturvan hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, turvalajit, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Vakuutukset myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, joka on Säästöpankkien omistama henkivakuutusyhtiö ja jonka asiamiehenä Säästöpankit toimivat.

Lue lisää aiheesta

Turvaa laina takaisinmaksuturvalla