Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

LAINATURVA - suojaverkkosi, kun elämä yllättää

Laina-ajat ovat usein etenkin asuntolainoissa pitkiä ja näiden vuosien aikana ehtii tapahtua paljon mukavaa, mutta ehkä myös sellaisia asioita, joita ei omalle kohdalle toivo. Taloudellisen tasapainon turvaamiseksi olemme räätälöineet sinun ja perheesi turvaksi Säästöpankki Balanssin, jolla turvaat lainanhoitokykysi ja mielenrauhasi taloudellisten asioiden suhteen monessa tilanteessa.

Säästöpankki Balanssi tuo mielenrauhaa lainanhoitoon

Säästöpankki Balanssin voit ottaa henkilöasiakkaana uuteen asuntolainaan tai kulutusluottoon. Yrittäjien yritystoimintaan otettuun lainaan on räätälöity oma turvapaketti. Molemmissa voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %).

Säästöpankki Balanssi voidaan myöntää 18–59-vuotiaalle henkilölle, jonka terveydentila on vakuutusyhtiön määritelmän mukaan riittävän hyvä. Kaikki sairaudet eivät estä Säästöpankki Balanssin saamista, joten turvaa kannattaa hakea aina kun siitä kiinnostuu.

Turvatasoja on henkilöasiakkaalla valittavissa kolme erilaista, Maxi-, Solo- ja Miniturva ja näistä voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Yrittäjille tarjolla on Firmaturva yritystoimintaan otetun lainan takaisinmaksun turvaksi. Silloin kun yrittäjä on henkilöasiakkaan roolissa ottamassa esimerkiksi asuntolainaa, voi hän turvata sen Maxiturvan yrittäjälle suunnatulla vaihtoehdolla. Säästöpankki Balanssin hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Miksi Säästöpankki Balanssi?

  • Järkevä tapa varmistaa lainan takaisinmaksua sekä turvata omaa ja läheisten toimeentuloa.
  • Kohtuullinen kuukausimaksu ei rasita liikaa kukkaroa, joten se on pieni hinta mielenrauhasta.
  • Säästöpankki Balanssi sisältää paljon turvaa elämän pienempien ja isompien sattumusten varalle, mutta myös henkiturvan kuoleman varalta.
    • Säästöpankki Balanssin korvausten turvin pystyt hoitamaan lainaasi silloinkin, kun sinun tai puolisosi tulosi pienenevät työttömyyden tai sairauden vuoksi.
    • Esimerkiksi kuolemantapauksesta maksettavan kertakorvauksen turvin perheesi voi jäädä halutessaan tuttuun kotiin asumaan eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainanhoitoon.
  • Säästöpankki Balanssi täydentää mahdollista muuta jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksettava kertakorvaus käytetään esimerkiksi kuolemantapauksessa sellaisenaan lainanhoitoon, eikä siitä synny panttauksen johdosta veroseuraamuksia lainaan kohdistuvan määrän osalta. Oikein mitoitettu henkivakuutuskorvaus puolestaan turvaa elintason säilymisen silloin, kun perheen toisen puolison tulot eivät ole enää käytettävissä.
  • Voit valita Säästöpankki Balanssin turvapaketin yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Mahdollinen lainan toinen osallinen voi valita myös itselleen sopivimman turvapaketin sinun valinnoistasi riippumatta. Korvaustilanteessa korvausta maksetaan yhdestä tapahtumasta kerrallaan.

Säästöpankki Balanssin myöntää Sp-Henkivakuutus Oy, joka on Säästöpankkien omistama henkivakuutusyhtiö ja jonka asiamiehenä Säästöpankit toimivat.