Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Sujuvuutta arjen asiointiin

Säästöpankin asiakkaana arjen raha-asiat sujuvat joustavasti sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Valmis vaihtamaan?

Monipuoliset kortti- ja tilivaihtoehdot ja erilaiset maksamisen mahdollisuudet takaavat, että raha-asioiden hoito ja ostosten tekeminen sujuvat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ja kun tarvitset henkilökohtaista palvelua, on tuttu pankin ihminen valmiina auttamaan.

Sopivat tilit juuri sinulle

Käyttötili, säästötili vai luotollinen tili? Säästöpankista saat sopivat tilit erilaisiin tarkoituksiin ja elämäntilanteisiin. Niin päivittäisten raha-asioiden hoitoon, säästämiseen kuin suurempien hankintojen varalle.

Kortit

Tarpeitasi vastaavan maksukortin ja nettipankin avulla käytät tilejäsi milloin tahansa, pankin aukioloajoista riippumatta. Ostokset hoituvat vaivattomasti kotimaassa, ulkomailla tai verkossa kotoa poistumatta.

Maksaminen ja laskut

Säästöpankin verkkopankki on kätevä, turvallinen ja edullinen kanava huolehtia maksuista ja laskuista sekä kotimaahan että ulkomaille.


Shoppaile verkossa turvallisuudesta tinkimättä

Säästöpankin Visa-, Visa Debit- ja Visa Electron -kortteihin on liitetty automaattisesti Verified by Visa -palvelu. Se varmistaa verkkopankkitunnuksillasi turvalliset verkko-ostokset sivustoilla, joilla tämä palvelu on käytössä.
 
Verkkopankkitunnuksilla voit myös yksinkertaisesti ja sujuvasti ostaa tuotteita lukuisissa verkkokaupoissa, joissa löytyy Säästöpankin verkkomaksunappi.
 
Hankinnat ja asiointi helpommin verkossa
Verkko-ostoksilla helpotat elämääsi monella tapaa:
  • voit ostaa tuotteita ja palveluja milloin tahansa
  • vältät jonottamista kassoilla ja palvelutiskeillä
  • teet ostoksia maantieteellisistä rajoituksista riippumatta
  • säästät laskutuskuluissa.
Verkkokauppojen lisäksi myös monet viranomaiset hyödyntävät pankkitunnuksia asiakkaan tunnistuksessa. Virastoissa asiointi ja virallisten lomakkeiden täyttäminen onnistuu yhä useammin verkossa.
 

Lisätietoa turvallisesta verkkokaupasta


Ostoksilla ulkomailla

Ulkomaan matkoilla Säästöpankin kortit ovat kätevin tapa maksaa ostoksia ja nostaa rahaa automaateista. Käteistä valuuttaa kannattaa vaihtaa jonkin verran mukaan jo ennen matkaa.
 
Tarvitset luottokorttia usein jo ennen lähtöä matkakohteeseen. Esimerkiksi hotellit ja autovuokraamot kysyvät usein varauksen yhteydessä kortin numeroa, vaikka veloitus tehdään vasta paikan päällä.
 
Muista ottaa Visa-kortti mukaan myös matkalle. Maksat sillä kätevästi ostoksia tai nostat käteistä rahaa automaateista. Näin sinun ei tarvitse kuljettaa koko matkakassaa mukanasi.
 
 
Säilytä ulkomaisten ostostesi kuitit kotiin saakka. Nettipankista voit selata Visa-korttitapahtumia ja tarkistaa tekemäsi ostokset matkan jälkeen.
Talouden työkalut

Olemme koonneet yhdelle sivulle paljon hyödyllisiä laskureita, hakemuksia ja linkkejä, joiden avulla voit sujuvasti suunnitella ja hoitaa raha-asioitasi.

Lähimaksaminen

Maksa nopeasti ja turvallisesti kortilla ilman tunnusluvun näppäilyä - lähimaksamisen avulla!

Finanssivahti kertoo, mihin rahasi oikeasti kuluvat

Ota käyttöön Finanssivahti-palvelumme, niin taloudenpitosi helpottuu kertaheitolla ja rahaa jää säästöönkin.

Joustava verkkopankki

Verkkopankki tarjoaa käyttöösi kaikki tarvitsemasi päivittäiset pankkipalvelut - ajasta ja paikasta riippumatta. Juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Valuuttaa matkalle?

Käteistä valuuttaa kannattaa vaihtaa jonkin verran mukaan ennen matkaa. Valuutanvaihto onnistuu helposti verkossa. Tilaamasi valuutta toimitetaan viiden arkipäivän kuluessa omaan postitoimipaikkaasi. Säästöpankin korteilla maksat ja nostat rahaa automaateista myös ulkomailla.

Perheen raha-asiat

Yhteinen tili yhteisille säästöhaaveille. Lapselle oma tili. Kesätyöikäisen nuoren ensimmäiset tienestit. Erilaiset elämän käänteet.

Haluatko tietää lisää tuotteistamme?

Olemme koonneet kaikki tuotteemme yhteiseen aakkoshakemistoon. Täältä löydät myös pankkitermien sanaston.