Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Netposti Säästöpankin verkkopankissa

Netposti on Postin maksuton sähköinen vaihtoehto perinteiselle postilaatikolle ja arkistolle. Netpostin käyttöönottaminen Säästöpankin Verkkopankissa tekee laskujen maksamisesta helppoa ja sujuvaa.

Saat Netpostiin sähköisessä muodossa samat kirjeet, jotka muuten saisit paperisina. Kirje voi olla lasku, palkkalaskelma, tiliote, rahastoraportti, viranomaispäätös, laboratoriotulos, tms. Netpostissa kirje näyttää ihan samanlaiselta kuin paperinen kirje, mutta säilyy varmassa tallessa ja on helppo arkistoida.

Sähköisen laskun maksaminen on helppoa

Sähköisen laskun maksaminen Säästöpankin verkkopankissa toimivan Netpostin kautta on helppoa. Kun avaat laskun Netpostissa, näet sen yläreunassa linkin, jota klikkaamalla siirryt suoraan verkkopankin Maksaminen-osioon. Laskun maksutiedot siirtyvät suoraan verkkopankin maksulomakkeelle. Sinun tarvitsee vain hyväksyä ja vahvistaa maksu samaan tapaan kuin mikä tahansa muukin verkkopankissa maksamasi lasku.

Netpostissa 7 vuoden maksuton arkistointi

Netpostin arkistossa kaikki saamasi asiakirjat pysyvät turvassa, tallessa ja järjestyksessä esimerkiksi verottajaa varten. Sinulla on mahdollisuus arkistoida Netpostiin myös omia tiedostojasi, joten voit keskittää kaikkien säilytettävien asiakirjojesi hallinnan yhteen arkistoon.

Ota Netposti käyttöösi Säästöpankin verkkopankissa

Voit ottaa Netpostin käyttöösi helposti suoraan Säästöpankin verkkopankin kautta. Jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt Netpostiin, palvelu on käytössäsi automaattisesti myös Säästöpankin verkkopankissa.