Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Aito Säästöpankin uutisarkisto

Uutisarkisto

Syksy tuo lisäjoustoa asiakkaiden arkeen

Syyskuussa Aito Säästöpankin puhelinpalveluaika laajenee ja Säästöpankkiryhmän digitaaliset palvelut kehittyvät entisestään.

Syyskuun alusta alkaen pankkipalveluiden hoito arkisin helpottuu. Tavoitat meidät jatkossa puhelimitse maanantaista perjantaihin aamukahdeksasta iltakymmeneen.

Syksy tuo mukanaan uusia tuulia myös Säästöpankkiryhmän sähköisiin palveluihin chat-palvelun muodossa, tarjoten uusia mahdollisuuksia verkon kautta tapahtuvalle asioinnille. Chat-palvelu avautuu kotisivuillamme olevasta "Tervetuloa Säästöpankin chat-palveluun"-kuvakkeesta. Sekä chat-palvelu että konttorimme puhelinnumerot palvelevat sinua 1.9. alkaen ma–pe klo 8–22.

Voit asioida kanssamme myös ajasta ja paikasta riippumatta. Voit varata ajan haluamallesi palveluneuvojalle silloin, kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa: aitosp.fi/varaa-aika sekä hoitaa pankkiasioita verkkopankissa ja Sp-Mobiilissa ympäri vuorokauden. Myös korttien sulkupalvelu numerossa 020 333 palvelee 24/7.