Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

TULE ASIAKKAAKSI

93% asiakkaistamme sanoo, että henkilökunnallamme on erinomainen palveluasenne. Tule pankkionnelliseksi Aito Säästöpankissa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Säästöpankin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon! Erityisen paljon asiakkaamme arvostavat henkilökuntamme erinomaista palveluasennetta, asiantuntevaa palvelua sekä helppoa asiointia. Näihin asioihin panostamme joka päivä yli 80 työntekijän voimin 14 konttorissamme Pirkanmaalla. Meillä sinä valitset, miten haluat hoitaa pankkiasioitasi - konttorissa, puhelimitse, verkkopankissa tai vaikka chatissa. Asiointitavasta riippumatta haluamme olla lähellä ihmistä, sinua.
 
Voit oll tyytyväinen asiakkaamme ehkä jo tänään! Pankin vaihtaminen on helppoa, ja me autamme sinua siinä!
 
Kuinka pankin vaihtaminen tapahtuu käytännössä?
 
Tiliasioinnin siirtämisestä pankista toiseen on laadittu Finassiala Ry:ssä selkeä ohjeistus, jota noudattavat kaikki pankit Euroopassa. Tiliasioinnin siirtämisellä tarkoitetaan käytännössä käyttelytilin avaamista uudessa pankissa, maksuasioinnin siirtämistä uudelle tilille ja tilin lopettamista vanhassa pankissa.
 
Kun haluat siirtää asiointisi meille, toimi seuraavasti:
 
 • Jätä ensin meille yhteydenottopyyntö tai varaa aika suoraan konttoriin. Tapaamisessa sovimme asiakassuhteen perustamisesta, käyttötilin avaamisesta ja siihen liitettävistä palveluista.
 • Annamme sinulle tiliin ja maksupalveluihin liittyvät sopimusehdot ja palveluhinnaston. Tutustu ehtoihin huolellisesti ja laita ne talteen.
 • Saat meiltä tiliyhteystiedot, joissa uusi tilinumerosi ja muut olennaiset tiedot näkyvät.
 • Ilmoita uusi pankkiyhteytesi kaikille, jotka toistuvasti maksavat sinulle suorituksia (esimerkiksi palkan tai eläkkeen maksaja ja verottaja). Muista, että voit ilmoittaa muutoksista usein myös verkossa, esimerkiksi eläkkeen maksajien, verottajan ja Kelan verkkosivuilla.
 • Tiliasioiden siirto on ilmaista. Siirto voi kestään enimmillään seitsemän pankkipäivää.
Ensimmäinen tapaamisemme
 
Jotta asiakkuuden siirto sujuisi helposti, voit ottaa jo ensimmäiseen tapaamiseemme mukaasi yhteenvedon nykyisistä pankkipalveluistasi kuten:
 
 • Tilinumerot
 • Luottokorttien numerot
 • Mahdollisten lainojesi numerot sekä summat
 • Voit myös tarvittaessa täyttää meille lainahakemuksen etukäteen verkossa
   

*Ylen Taloustutkimuksella teettämä kysely 04/2016