Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

AITO SÄÄSTÖPANKKI TUTUKSI

14 konttoriamme Pirkanmaalla ja 80 ammattilaista varmistavat, että pankkiasiasi sujuvat.

 

Aito Säästöpankki on reipas, ketterä ja kasvava pirkanmaalainen pankki. Asiakkaamme arvostavat säästöpankkiiriemme erinomaista palveluasennetta, asiantuntevaa palvelua ja helppoa asiointia. Näihin panostamme joka päivä yli 80 työntekijän voimin 14 konttorissamme 10 kunnan alueella. Meillä sinä valitset, miten haluat hoitaa pankkiasoitasi - konttorissa, puhelimitse, verkkopankissa, mobiilissa tai vaikka chatissa. Asiointitavasta riippumatta haluamme olla lähellä ihmistä.

Aito Säästöpankki - palvelua juuri sinulle

Aito Säästöpankki on erilainen pankki - se on olemassa sinua varten.

Se kuuntelee ja auttaa silloin kun sinulle sopii. Palvelu on sujuvaa ja joustavaa, verkkopalvelut näppäriä ja konttori valmiina ottamaan sinut vastaan – tarpeen mukaan myös ilta-aikaan. Kaikki toimii ja helpottaa sinun arkeasi.
 
Aidosti lähellä sinua
 
Aito Säästöpankki syntyi huhtikuussa 2010 Luopioisten ja Ikaalisten Säästöpankkien yhdistäessä voimansa. Olemme osa Säästöpankkiryhmää, joka muodostuu paikallisista ja itsenäisistä pankeista, joissa päätökset syntyvät nopeasti. Tunnemme hyvin oman toimialueemme ja haluamme lisätä sen asukkaiden ja yritysten hyvinvointia.

Seuraa blogiamme