Varaudu & vaurastu Elämänvaralla

Ainutlaatuinen Säästöpankki Elämänvara on hyvä vaihtoehto pitkäaikaissäästämiselle. Säästämisen lisäksi voit varautua vakuutuksen avulla vakavan sairauden varalle.

Suosittele meitä - ja tee ystävästäsikin pankkionnelliseksi

93% asiakkaistamme sanoo, että henkilökunnallamme on erinomainen palveluasenne. Tee ystävänpalvelus ja suosittele Säästöpankkia ystävällesi - saatte molemmat ainutlaatuisen pankkisuhteen lisäksi kiitoslahjan!

Vaihda pankkia!

Henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja tyytyväisiä asiakkaita! Asiakkuus kanssamme alkaa vaivattomasti ja henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa pankkiasiakkuuden siirtämiseen liittyvissä asioissa. Ota ensimmäinen askel parempaan pankkisuhteeseen tästä:

Rauman kassapalvelut Prisman konttorissa

Kassapalvelut ovat nyt siityneet Kauppakadulta Prisman konttoriin.

Kassa palvelee ma-pe klo 10.00-13.00

Yhdessä teemme hyvää

Ihmiset voivat hyvin, kun ympäröivä yhteisö voi hyvin. Me huolehdimme paikkakuntiemme hyvinvoinnista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa aktiivista roolia asiakkaan ja asiakkaan kotipaikkakunnan vaurastumisen ja hyvinvoinnin edistämisessä. Siksi käytämme vuosittain osan voitoistamme konttoripaikkakuntiemme hyvinvoinnin tukemiseen. Kun Säästöpankki menestyy, osa voitoista ohjataan asiakkaidemme parhaaksi – esimerkiksi erilaisiin lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvointia parantaviin hankkeisiin.

Eurajoen Säästöpankki Facebookissa
Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset hoituvat helposti ja nopeasti verkossa.