KIITOS, ETTÄ OLET ASIAKKAAMME

Tuoreen asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset ovat erinomaiset. 93% asiakkaistamme sanoo, että henkilökunnallamme on erinomainen palveluasenne ja 89% on sitä mieltä, että meiltä saa asiantuntevaa apua. Nämä tulokset ovat meille suuri ylpeyden aihe.

Suosittele meitä - ja tee ystävästäsikin pankkionnelliseksi

93% asiakkaistamme sanoo, että henkilökunnallamme on erinomainen palveluasenne. Tee ystävänpalvelus ja suosittele Säästöpankkia ystävällesi - saatte molemmat ainutlaatuisen pankkisuhteen lisäksi kiitoslahjan!

Vaihda pankkia!

Henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja tyytyväisiä asiakkaita! Asiakkuus kanssamme alkaa vaivattomasti ja henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa pankkiasiakkuuden siirtämiseen liittyvissä asioissa. Ota ensimmäinen askel parempaan pankkisuhteeseen tästä:

Rauman kassapalvelut siirtyvät Prisman konttoriin

Rauman kassapavelut siirtyvät Prisman konttoriin viikon 42 aikana. Kauppakadulla kassa palvelee 16.10. asti, jonka jälkeen avaamme Prisman konttorissa 20.10.

Kassapalveluiden siirron yhteydessä aloitamme Kauppakadun konttorissa Sp-Kodin tilojen laajennuksen.

Yhdessä teemme hyvää

Ihmiset voivat hyvin, kun ympäröivä yhteisö voi hyvin. Me huolehdimme paikkakuntiemme hyvinvoinnista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa aktiivista roolia asiakkaan ja asiakkaan kotipaikkakunnan vaurastumisen ja hyvinvoinnin edistämisessä. Siksi käytämme vuosittain osan voitoistamme konttoripaikkakuntiemme hyvinvoinnin tukemiseen. Kun Säästöpankki menestyy, osa voitoista ohjataan asiakkaidemme parhaaksi – esimerkiksi erilaisiin lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvointia parantaviin hankkeisiin.

Eurajoen Säästöpankki Facebookissa
Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset hoituvat helposti ja nopeasti verkossa.