UUTUUSTUOTE

Varaudu & Vaurastu Elämänvaralla.

Tule asiakkaaksi
Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.
 
Kuka huolehtii rahoistasi?

Aloita säästäminen jo nuorena.

Varaa aika lähimpään konttoriisi

Varaa aika suoraan lähimpään konttoriisi uuden ajanvarauspalvelumme avulla.

Opas ensiasunnon ostajalle ilmestynyt

Omaan asuntoon sijoittaessasi saat rahalle vastinetta monin tavoin. Tilaa kattava Omaan kotiin -digioppaamme.

Huittisten Säästöpankin uutiset ja tapahtumat

Porin, Huittisten ja Sastamalan konttoreiden palveluajat laajenevat


Vuosi 2017 on Huittisten Säästöpankin 140. toimintavuosi. Vaikka pankkitoimialalla eletään murroksen aikaa, Huittisten Säästöpankki on vakavarainen, paikallinen toimija, jossa tulevaisuuteen katsotaan luottavaisin mielin.

Asiakkaamme ovat toivoneet entistä kehittyneempää ja helpompaa, ajasta ja paikasta riippumatonta asiointikokemusta. Tähän tarpeeseen pyrimme vastaamaan unohtamatta kuitenkaan sitä, että tärkein tehtävämme on edelleen sama kuin pankkimme perustamisen aikaan: tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja vaurastumiseen ja oman talouden hallintaan.

Aikalisä: nyt myös aamu- ja ilta-aikoja ajanvarauksella

Laajensimme Porin, Huittisten ja Sastamalan konttoreiden palveluaikoja 3.4. alkaen. Neuvotteluaika on mahdollista varata maanantaista torstaihin kello 9–19 ja perjantaisin kello 10–16.30. Eurassa ja Säkylässä palveluajat pysyvät ennallaan, maanantaista perjantaihin klo 10–16.30. Joustavaa asiointia helpottaa myös se, että arkisin kello 8–22 puhelinvaihteeseen ja verkkopankin kautta lähetettyihin viesteihin vastaa aina ihminen, ei automaatti.

Viisi palvelevaa konttoria

Maaliskuussa Kokemäen, Ulvilan ja Kiikan konttoreiden toiminta yhdistettiin muihin konttoreihimme, joita ovat Eura, Huittinen, Pori, Sastamala ja Säkylä. Sulkemispäätös oli raskas, mutta se tehtiin joustavien palveluaikojen ja nykyaikaisten asiointitapojen takaamiseksi.

Suuri kiitos teille, hyvät asiakkaamme, jotka olette ottaneet asian vastaan maltillisesti ja ymmärtäväisesti. Teemme varmasti parhaamme, jotta jokainen asiakkaamme saa sujuvasti tarvitsemansa palvelut jatkossakin.

Lämpimästi tervetuloa paikallisen asiantuntijan juttusille, silloin kun sinulle sopii!

Toivo Alarautalahti
Toimitusjohtaja
Huittisten Säästöpankki

 


Kortti lapselle

Jo 11-vuotias voi saada Säästöpankista oman kortin, jolla voi maksaa omia hankintoja.

Yhdessä teemme hyvää

Ihmiset voivat hyvin, kun ympäröivä yhteisö voi hyvin. Me huolehdimme paikkakuntiemme hyvinvoinnista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa aktiivista roolia asiakkaan ja asiakkaan kotipaikkakunnan vaurastumisen ja hyvinvoinnin edistämisessä. Siksi käytämme vuosittain osan voitoistamme konttoripaikkakuntiemme hyvinvoinnin tukemiseen. Kun Säästöpankki menestyy, osa voitoista ohjataan asiakkaidemme parhaaksi – esimerkiksi erilaisiin lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvointia parantaviin hankkeisiin.

Säästöpankkilaiset Instagramissa

Huittisten Säästöpankki Facebookissa
Etsitkö uutta kotia?

Sp-Koti välittää unelmien koteja. Tutustu kohteisiin ja toteuta oma unelmasi.

Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset helposti verkosta.

Uudistuksia Säästöpankkien maksuliikenteeseen
Säästöpankki uudisti maksuliikennepalveluitaan 1.11.2014.
 
Pysy aina ajantasalla

Tilaa Säästöpankin uutiskirje.