Tahdon asialla

Kun se on niin, ettei haaveilu johda mihinkään. On ryhdyttävä tahtomaan ja tekemään. Säästöpankki on sinun asialla, kun tahdot esimerkiksi ostaa asunnon.

Tule asiakkaaksi
Henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.
 
Kuka huolehtii rahoistasi?

Ensimmäisistä viikkorahoista ensiasunnon ostoon. Aloita säästäminen jo nuorena.

 

Varaa aika lähimpään konttoriisi

Varaa aika suoraan lähimpään konttoriisi uuden ajanvarauspalvelumme avulla.

Opas ensiasunnon ostajalle ilmestynyt

Omaan asuntoon sijoittaessasi saat rahalle vastinetta monin tavoin. Tilaa kattava Omaan kotiin -digioppaamme.

Huittisten Säästöpankin uutiset ja tapahtumat

Säästöpankilta lahjoituksia Porissa

Säästöpankilta lahjoituksia Porissa

Paikallisen yhteisön talousosaamisen, vaurastumisen sekä hyvinvoinnin edistäminen ovat Huittisten Säästöpankille tärkeitä asioita. Vastuullisuustyö on osa toimintaamme. Omistajattomana toimijana ohjaamme osan voittovaroistamme toimialueemme asukkaiden ja yhteisöjen hyväksi. Vuonna 2017 Huittisten Säästöpankki lahjoitti toimialueellaan yhteensä ennätykselliset 140 000 €, joista 35 000 € lahjoitettiin Porin alueelle.

Vuosittain on järjestetty julkinen äänestys, jossa pankin asiakkaat saavat vaikuttaa tukikohteisiin. Äänestäjien sydäntä lähellä ovat olleet erityisesti lasten ja nuorten sekä vanhusten elämänlaadun parantaminen erilaisin virikkein. Porin alueella vastuullisuutta toteutetaan vuoden 2017 lahjoituksin muun muassa olemalla mukana tukemassa työttömien työkokeiluja sekä nuorten syrjäytymisen ehkäisemistä.

Yhteiskuntavastuun mukaiset kohteet Porissa vuonna 2017

  • Porin Seudun Työttömät ry: Koulujen ylijäämäruuan jako sekä toimintakeskuksen remontointi työelämäkokeilussa olevien toimesta (10.000 €)
  • Porin kaupunki, Perusturva: Ikäihmisten ja erityisryhmien liikunnanohjauksen tehostamiseen robottipalveluohjelman avulla (10.000 €)

  • Porin kaupunki, Nuorisopalvelut: Kaikille 13-17-vuotiaille avoimen ja päihteettömän koulujen päätösjuhlan järjestämiseen (5.000 €)

  • Porin Sininauha ry, Etsivä Nuorisotyö: Syrjäytymisvaarassa olevien nuorten leiri- ja harrastuskokeilutoimintaan (5.000 €)

  • FinFami Satakunta ry: Omaisten etujen edistämiseen ja niistä tiedottamiseen (1.000 €)

  • Lapsis ry: Vertaistukikahviloiden ja –luentojen järjestämiseen yhdistyksen vuokratilassa (1.000 €)

  • FBT Karhut United ry: Alakouluikäisten salibandykerhotoiminnan järjestämiseen (1.000 €)

  • Ulvilan Vanhankylän ja Harjunpään koulut: Pienimmille oppilaille heijastinliivit koulumatkojen turvaamiseksi (1.350 €)

Kortti lapselle

Jo 11-vuotias voi saada Säästöpankista oman kortin, jolla voi maksaa omia hankintoja.

Yhdessä teemme hyvää

Ihmiset voivat hyvin, kun ympäröivä yhteisö voi hyvin. Me huolehdimme paikkakuntiemme hyvinvoinnista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa aktiivista roolia asiakkaan ja asiakkaan kotipaikkakunnan vaurastumisen ja hyvinvoinnin edistämisessä. Siksi käytämme vuosittain osan voitoistamme konttoripaikkakuntiemme hyvinvoinnin tukemiseen. Kun Säästöpankki menestyy, osa voitoista ohjataan asiakkaidemme parhaaksi – esimerkiksi erilaisiin lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvointia parantaviin hankkeisiin.

Säästöpankkilaiset Instagramissa

Huittisten Säästöpankki Facebookissa
Etsitkö uutta kotia?

Sp-Koti välittää koteja. Tutustu kohteisiin ja toteuta tahtosi.

Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset helposti verkosta.

Uudistuksia Säästöpankkien maksuliikenteeseen
Säästöpankki uudisti maksuliikennepalveluitaan 1.11.2014.
 
Pysy aina ajantasalla

Tilaa Säästöpankin uutiskirje.