UUTUUSTUOTE

Varaudu & Vaurastu Elämänvaralla.

Tule asiakkaaksi
Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.
 
Kuka huolehtii rahoistasi?

Aloita säästäminen jo nuorena.

Varaa aika lähimpään konttoriisi

Varaa aika suoraan lähimpään konttoriisi uuden ajanvarauspalvelumme avulla.

Opas ensiasunnon ostajalle ilmestynyt

Omaan asuntoon sijoittaessasi saat rahalle vastinetta monin tavoin. Tilaa kattava Omaan kotiin -digioppaamme.

Huittisten Säästöpankin uutiset ja tapahtumat

Sp-Koti tähyää vahvaan kasvuun tiivistämällä yhteistyötään Porissa


 

Sp-Koti kiinteistönvälitysketjuun kuuluvat Kotiapaja Oy ja Kiinteistö Promenadi Oy LKV yhdistävät voimiaan. Yhtiöiden johtoon on kutsuttu Päivi Pessi-Järvenpää. Kasvua haetaan myös lisärekrytoinnein.

Sp-Koti toimii porilaisten kiinteistönvälityskumppanina Huittisten Säästöpankin yhteydessä Kauppatorilla kolmen henkilön ja Eurajoen Säästöpankin yhteydessä kauppakeskus Puuvillassa neljän henkilön voimin.

"Ketjumme yritykset ovat tehneet hyvää työtä Porin alueella ja haluamme olla jatkossa entistäkin vahvempia. Toimintojamme yhdistämällä varmistamme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja pystymme vastaamaan niin kuluttaja-asiakkaiden kuin rakennusliikkeidenkin vaativiin tarpeisiin." Sp-Koti -ketjun kenttäjohtaja Jussi Hurme kuvaa yhteistyön tavoitteita.

"Ratkaisu tukee erinomaisesti Säästöpankkien vahvaa kasvustrategiaa Porissa. Tällä hetkellä Sp-Kodilla on myytäviä kohteita 164. Tarkoitus on myös rekrytoida nopealla aikataululla uusia kiinteistönvälittäjiä molempiin toimipisteisiin" kertoo Eurajoen Säästöpankin toimitusjohtaja Matti Saustila.

 

Päivi Pessi-Järvenpää Porin Sp-Kodin toimitusjohtajaksi

Porin Sp-Koti yhtiöiden toimitusjohtajana aloittaa Päivi Pessi-Järvenpää 1.8. alkaen. Aiemmin Pessi-Järvenpää on työskennellyt Nordea pankissa Porin konttorin johdossa.

"On äärimmäisen mielenkiintoista vastanottaa uusia haasteita runsaan 30 vuoden rahoitusyhtiö- ja pankkikokemuksen jälkeen. Myös ajankohta haasteen vastaanottamiseen on mielenkiintoinen, sillä aiempaa paremmat talousnäkymät ovat vahvistaneet suomalaisten luottamusta omaan talouteen ja asuntokauppa on hiljalleen vilkastumassa. Porissa asuntotarjontaa on runsaasti ja korkotaso on edelleen hyvin alhainen." Pessi-Järvenpää kertoo.

"Jatkossa tulemme tiivistämään entisestään yhteistyötämme Säästöpankki-kumppaneidemme kanssa. Myös Sp-Kotien toimitilat tulevat säilymään ennallaan Säästöpankkien yhteydessä. Yhteistyön ansiosta voimme tarjota uudesta kodista tai sijoitusasunnosta haaveileville erittäin monipuolisia asiantuntijapaveluita." Pessi-Järvenpää kertoo. "Sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntäminen on alalla voimakkaassa kasvussa. Digitaalisten palveluiden rinnalla tarvitaan kuitenkin edelleen hyvän paikallistuntemuksen sekä ammattitaidon omaavia välittäjiä. Muutoksen tuulet kuitenkin jo puhaltavat tälläkin alalla."

"On hienoa, että saamme riviemme vahvistukseksi kokeneen ja monipuolisen henkilön, joka on valmis sitoutumaan laadukkaan, ihmisläheisen ja aidosti paikallisen palvelun kehittämiseen. Näiden säästöpankkitoiminnastakin tuttujen perusasioiden avulla Sp-Koti saavuttanee Porin alueella markkinaosuudessa kakkosijan melko pian", uskoo Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti.

 

Sp-Koti pähkinänkuoressa

  • Säästöpankit perustivat kiinteistönvälityspalvelua tarjoavan Sp-Kodin vuonna 2010.
  • Ensimmäinen Sp-Koti franchisingyritys aloitti toimintansa huhtikuussa 2011.
  • Sp-Koti –ketju muodostuu itsenäisistä, paikallisista yrittäjistä sekä omista välitysyksiköistä.
  • Sp-Koti Oy:n omistavat 23 itsenäistä Säästöpankkia.

Sp-Kodin liikeidea:

  • Sp-Koti ketju tarjoaa kuluttajille ja yritysasiakkaille monipuoliset kiinteistönvälityksen palvelut ja erityisosaamisen.
  • Sp-Kodin ja Säästöpankin tiiviillä yhteistyöllä tuotetaan lisäarvoa asiakkaille.
     

Lisätietoja antaa:
Matti Saustila, Eurajoen Säästöpankin toimitusjohtaja p. 040 730 6161
Toivo Alarautalahti, Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja, p. 044 5605 108
Päivi Pessi- Järvenpää, Porin Sp-Kodin toimitusjohtaja, p. 044 241 1340
 

 


Kortti lapselle

Jo 11-vuotias voi saada Säästöpankista oman kortin, jolla voi maksaa omia hankintoja.

Yhdessä teemme hyvää

Ihmiset voivat hyvin, kun ympäröivä yhteisö voi hyvin. Me huolehdimme paikkakuntiemme hyvinvoinnista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa aktiivista roolia asiakkaan ja asiakkaan kotipaikkakunnan vaurastumisen ja hyvinvoinnin edistämisessä. Siksi käytämme vuosittain osan voitoistamme konttoripaikkakuntiemme hyvinvoinnin tukemiseen. Kun Säästöpankki menestyy, osa voitoista ohjataan asiakkaidemme parhaaksi – esimerkiksi erilaisiin lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvointia parantaviin hankkeisiin.

Säästöpankkilaiset Instagramissa

Huittisten Säästöpankki Facebookissa
Etsitkö uutta kotia?

Sp-Koti välittää unelmien koteja. Tutustu kohteisiin ja toteuta oma unelmasi.

Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset helposti verkosta.

Uudistuksia Säästöpankkien maksuliikenteeseen
Säästöpankki uudisti maksuliikennepalveluitaan 1.11.2014.
 
Pysy aina ajantasalla

Tilaa Säästöpankin uutiskirje.