Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Töihin Liedon Säästöpankkiin?

Liedon Säästöpankki on perustettu vuonna 1895. Pankilla on yhdeksän konttoria seitsemällä paikkakunnalla ja asiakkaita on yli 52 000. Pankin liiketoiminnan laajuus on noin 1,6 miljardia euroa ja henkilökuntaa on noin 100 henkilöä. Arvojamme ovat vakavaraisuus, asiakasläheisyys, luotettavuus ja osaaminen.
 

Kesätyöpaikat

Kesätyöpaikkojen hakuaika on päättynyt vuoden 2017 osalta ja olemme ilmoittaneet kesätyöpaikan saaneille valinnasta. Kiitämme hakijoita ja toivotamme hyvää vuoden jatkoa!
 

Avoin hakemus

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen muihin tehtäviin tästä linkistä

Sinuun otetaan yhteyttä, mikäli tarjolla on sinulle sopivia työtehtäviä. Tietosi ovat ainoastaan niiden organisaatioiden käytössä, joihin olet hakemuksesi lähettänyt ja niitä käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin. Käsittelemme tietojasi täysin luottamuksellisesti. Säilytämme hakemuksia tietokannassa kuusi (6) kuukautta.

 

 

Lieto

haetaan pankkialan- ja asiakaspalvelun ammattilaisia

Säästöpankkipalveluiden Liedon toimipisteeseen haetaan pankkialan- ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Haku on käynnissä 28.1.2018 asti. 

Linkki ilmoitukseen