Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Paikallinen Säästöpankkisi tutuksi

Paikallisen hyvinvoinnin puolesta

Käytämme voittovarat toimialueemme ja palveluidemme kehittämiseen sekä vakavaraisuutemme kasvattamiseen.Haluamme edistää säästämistä sekä asiakkaiden ja paikallisen yhteisön taloudellista hyvinvointia. Kuulostaa hyvältä syyltä vaihtaa pankkia, vai mitä? Ota yhteyttä. Jutellaan lisää!

Sponsoritoiminta

Seuraava haku koskee vuonna 2019 alkavaa sponsoritoimintaa. Täytä hakulomakkeemme ja lähetä se 31.10.2018 mennessä. Hakulomakkeelle pääset tästä.

Sujuvaa palvelua lähelläsi

Paikallisessa Säästöpankissa sinua palvelee aina tuttu ihminen, liittyipä asiasi asuntolainan hakemiseen tai lapsesi ensimmäiseen säästöpossuun.

Yhdessä löydämme sinulle sopivimmat ratkaisut ja saat päätökset nopeasti, sillä aikasi on meille arvokasta. Henkilökohtaisen palvelun ohella voit hoitaa raha-asioitasi sujuvasti myös verkossa, haluamallasi päätelaitteella ja paikasta riippumatta.
 

Liedon Säästöpankki Facebookissa