Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Töihin Someron Säästöpankkiin

Forssa

Rahoitusneuvoja

Haemme joukkomme vahvistukseksi rahoitusneuvojaa!
 
Haemme rahoitusneuvojaa ensisijaisesti Someron Säästöpankin Forssan konttoriin. Rahoitusneuvojan työ on tavoitteellista ja kokonaisvaltaista päivittäisasioinnin, säästämisen sekä rahoitus- ja sijoitusratkaisujen myyntiä nykyisille ja uusille asiakkaille.
Odotamme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä rohkeutta ja innostusta asiakaskontaktointiin eri palvelukanavissa. Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä työskentelet tavoitehakuisesti. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulutusta sekä kokemusta pankkitoiminnasta. Olet valmis työskentelemään myös muissa Someron Säästöpankin konttoreissa. Odotamme joustavuutta työajoissa, koska palvelemme asiakkaitamme osin myös ilta-aikaan.
 
Lisätietoihin vastaa pankinjohtaja Joni Rintamaa, puh. 029 041 2320
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 12.11.2017 oheisen linkin kautta. https://www.sympahr.net

Töihin Someron Säästöpankkiin

Someron Säästöpankki on vuonna 1880 perustettu paikallinen Säästöpankki, joka toimii 5 paikkakunnalla: Somerolla, Salossa, Perniössä, Forssassa ja Urjalassa. Someron Säästöpankilla on yli 28 000 asiakasta ja pankissamme työskentelee 50 pankkialan ammattilaista. Tässä joukossa on on mukava tehdä töitä.

Töihin Säästöpankkiryhmään?

Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 200 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Etsimme ihmisiä, joilla on kyky innostua ja innostaa myös muita kehittymään tehtävissään.

Säästöpankkiryhmä tarjoaa monipuolisia ja haastavia finanssialan töitä eri puolilla Suomea. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.