Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Tutustu Someron Säästöpankkiin

Me tunnemme alueemme tarpeet ja ihmiset.

Someron Säästöpankki - luotettavaa pankkipalvelua lähellä Sinua

Someron Säästöpankki on itsenäinen ja vakavarainen paikallispankki, jolla on konttorit Somerolla, Salossa, Perniössä, Forssassa ja Urjalassa. Toimintamme ohjenuorana on asiakaslähtöisyys ja tavoitteena tyytyväiset asiakkaat. 
Sopivankokoisena pankkina voimme tarjota yksilölliset ja joustavat ratkaisut kaikkiin taloudellisiin tarpeisiisi. Henkilökohtaisen palvelun vaihtoehtona voit hoitaa pankkiasiasi verkkopankissa. Henkilökohtaiset pankkitunnuksesi mahdollistavat myös verohallinnon ja Kelan palvelujen käytön verkossa.
 
Toimitusjohtaja Juhani Huupponen toivottaa nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Someron Säästöpankkiin.

Meille on helppo tulla

Hoidamme puolestasi asiakkuuden siirrot muista pankeista - allekirjoitat vain valtakirjan ja me teemme loput. Halutessasi ilmoitamme uuden tilinumerosi toistuvaissuoritusten (palkat, eläkkeet tms.) maksajille ja suoraveloituslaskuttajille. 
 
Itsenäinen ja vakavarainen yhteistyökumppani on hyvä kivijalka rakentaessasi taloudellisesti turvattua tulevaisuutta. Olemme palveluksessasi.
Someron Säästöpankki Facebookissa