Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Ylihärmän Säästöpankki

Paikallinen pankki, joka edistää säästämistä ja toimii vastuullisesti yhteisössä.

Tervetuloa Ylihärmän Säästöpankkiin

Pankki, jonka juuret ovat tiiviisti pohjalaisessa maaperässä. Palvelemme Sinua viidellä konttorilla yli 20 pankkialan ammattilaisen voimin. Historian saatossa palveluperiaatteemme ei ole muuttunut, vaan haluamme edelleen antaa henkilökohtaista palvelua ja olla tavoitettavissa. Yhdessä löydämme Sinulle sopivimmat ratkaisut ja saat päätökset nopeasti, sillä aikasi on meille arvokasta. Henkilökohtaisen palvelun ohella voit hoitaa raha-asioitasi sujuvasti myös verkossa, haluamallasi päätelaitteella ja paikasta riippumatta. Säästöpankki auttaa aina, tervetuloa!

 

Pankin vaihto Säästöpankkiin on helppoa

Toivotamme sinut tervetulleeksi Säästöpankin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Erityisen paljon asiakkaamme arvostavat säästöpankkiiriemme erinomaista palveluasennetta, asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä helppoa asiointia. Näihin asioihin panostamme joka päivä yli 1000 työntekijän voimin 150 konttorissa. Meillä sinä valitset, miten haluat hoitaa pankkiasioitasi – konttorissa, puhelimitse, verkkopankissa tai vaikka chatissa.

Tahdo pankiltasi enemmän ja ryhdy asiakkaaksemme jo tänään! Pankin vaihtaminen on helppoa, ja me autamme sinua siinä!

Ylihärmän Säästöpankki Facebookissa