Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Rahastot

Säästöpankin menestyneet rahastot tarjoavat rahoillesi hyvän mahdollisuuden kasvaa. Voit säästää rahastoihin säännöllisesti pienemmillä summilla, tai sijoittaa kerralla isomman määrän.

Säästöpankin rahastot ovat erityisen kiinnostavia sijoituskohteita ja useat rahastoistamme ovat saaneet tunnustusta myös kansainvälisesti.

  • Kiinteistöosake Eurooppa  tavoittelee pitkän aikavälin tuottoa eurooppalaisilta kiinteistöosakemarkkinoilta kohtuullisella riskitasolla.
  • Pienyhtiöt -rahasto on viime aikojen parhaiten menestyneitä Suomeen sijoittavia osakerahastoja. Rahasto on saanut täydet viisi tähteä Morning Starilta.
  • Korko Plus -rahasto on ehdolla Morning Starin vuoden palkinnonsaajaksi yhdistelmärahastojen sarjassa.
  • Eurooppa-rahasto on ehdolla Morning Starin kilpailussa Euroopan osakerahastojen sarjassa.

Kannattaa tutustua lisäksi myös näihin rahastoihimme:

Amerikka
Kotimaa
Korkosalkku
Maailma
Osake Maailma

Tiesitkö, että säästövakuutus tekee rahastosijoittamisesta entistä joustavampaa ja verotuksellisesti kannattavampaa?

Miksi rahastosäästäminen?

1

Rahastosäästäminen on keskimäärin tuottavampaa kuin rahojen makuuttaminen tilillä. Kokeile oheisella laskurilla, miten säästöt kasvavat osakerahastossa.

2

Rahastoja on monenlaisia: voit valita niistä sopivan riskinottokykysi, tuottotoiveidesi ja sijoitusajan mukaan. Kaikissa rahasi on hajautettu fiksusti, sillä asiantuntijamme ahkeroivat jatkuvasti niiden parissa.

3

Voit sijoittaa näppärästi isomman summan kerralla tai pienemmän summan kerran kuussa.

4

Muista, että säännöllinen rahastosäästäminen ja aika tasoittavat suhdannevaihteluita. Tässä piilee myös mahdollisuus: kurssien ollessa alhaalla samalla säästösummalla saa enemmän rahasto-osuuksia.

Varaa aika tapaamiseen ja aloita säästäminen

 

*) Rahastolaskuri on vain suuntaa-antava, eikä laskelmassa ole otettu huomioon merkintä- ja lunastuspalkkioita, inflaatiota tai verotusta. Sijoituksen arvo nousee ja laskee korko- ja osakemarkkinoiden heiluessa talouskehityksen ohjaamana. Rahastojen historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta, tuotto voi olla myös negatiivinen. Kuhunkin rahastoon liittyvät keskeisimmät riskit ilmenevät rahaston avaintietoesitteestä ja rahastoesitteestä.

Tutustu rahastosäästämiseen

Hyvän rahaston tunnusmerkit