Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Rahastossa käytyään rahasi eivät ole ennallaan

Kotona tai tilillä rahat eivät yleensä paremmiksi muutu. Rahastoissa puolestaan asiantuntijamme ahkeroivat, jotta rahoillasi on mahdollisuus kasvaa.

Miksi aloittaisin rahastosäästämisen?

1

Rahastosäästäminen on keskimäärin tuottavampaa kuin rahojen makuuttaminen tilillä. Kokeile oheisella laskurilla, miten säästöt kasvavat osakerahastossa.

2

Rahastoja on monenlaisia: voit valita niistä sopivan riskinottokykysi, tuottotoiveidesi ja sijoitusajan mukaan. Kaikissa rahasi on hajautettu fiksusti, sillä asiantuntijamme ahkeroivat jatkuvasti niiden parissa.

3

Voit sijoittaa näppärästi isomman summan kerralla tai pienemmän summan kerran kuussa.

4

Muista, että säännöllinen rahastosäästäminen ja aika tasoittavat suhdannevaihteluita. Tässä piilee myös mahdollisuus: kurssien ollessa alhaalla samalla säästösummalla saa enemmän rahasto-osuuksia.

5

Säästöpankin rahastot ovat erityisen kiinnostavia sijoituskohteita. Esimerkiksi Pienyhtiöt -rahasto on viime aikojen parhaiten menestyneitä Suomeen sijoittavia osakerahastoja. Rahasto on saanut täydet viisi tähteä Morning Starilta.

Tutustu esimerkiksi näihin Säästöpankin rahastoihin:

Korko Plus
Korkosalkku
Maailma
Osake Maailma
Pienyhtiöt

*) Rahastolaskuri on vain suuntaa-antava, eikä laskelmassa ole otettu huomioon merkintä- ja lunastuspalkkioita, inflaatiota tai verotusta. Sijoituksen arvo nousee ja laskee korko- ja osakemarkkinoiden heiluessa talouskehityksen ohjaamana. Rahastojen historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta, tuotto voi olla myös negatiivinen. Kuhunkin rahastoon liittyvät keskeisimmät riskit ilmenevät rahaston avaintietoesitteestä ja rahastoesitteestä.

Tiesitkö, että säästövakuutus tekee rahastosijoittamisesta entistä joustavampaa ja verotuksellisesti kannattavampaa? Lue kolme hyvää syytä ottaa säästövakuutus