Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Sijoitusobligaatio

Mikä on sijoitusobligaatio?

Sijoitusobligaatiossa yhdistyvät korkomarkkinoiden vakaus ja osakemarkkinoiden tuottomahdollisuus.

Sijoitusobligaatio muodostuu kahdesta osasta, korkosijoituksesta ja markkinasidonnaisuudesta. Korkosijoituksen vakaan tuoton ansiosta sijoittaja saa pääomaturvatuissa lainoissa vähintään sijoitetun pääomansa takaisin. Pääomaturva tarkoittaa sitä, että liikkeeseenlaskija sitoutuu maksamaan nimellispääoman takaisin kohde-etuuden kehityksestä riippumatta. Pääomaturva on voimassa vain eräpäivänä eikä se kata mahdollista ylikurssia ja merkintäpalkkiota. Markkinasidonnaisuus taas antaa mahdollisuuden hyvään tuottoon.

Vaikka sijoitusobligaatio on määräaikainen sijoitus, voit myydä sen takaisin kesken laina-ajan. Myyntitoimeksiannon voi jättää merkintäpaikkoina toimineiden Säästöpankkien konttoreihin. Kun laina myydään ennenaikaisesti, mahdollisesta pääomaturvasta huolimatta lainan jälkimarkkina-arvo voi olla yli tai alle nimellisarvon.

Lainan merkinnän yhteydessä veloitetaan merkintäpalkkio. Lisäksi lainassa on vuotuinen kulu, niin sanottu strukturointikustannus.

Saat lisätietoja sijoitusobligaatiosta lainakohtaisesta myyntiesitteestä ja arvopaperiliitteestä.

Sijoitusobligaatioon liittyy liikkeeseenlaskijariski. Säästöpankki Sijoitusobligaatioissa liikkeeseenlaskijana toimii Nooa Säästöpankki Oy.

Nyt myynnissä olevat sijoitusobligaatiot

Aiemmin myynnissä olleet sijoitusobligaatiot

Klikkamaalla Lue lisää -painiketta löydät kaikkien aiemmin myynnissä olleiden Sijoitusobligaatioidemme tiedot.