Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

SP-Koti – vaivatonta asuntokauppaa

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden joustavaan asuntokauppaan – tahdoit sitten myydä tai ostaa asunnon.

Valtakunnallisen ketjun ansiosta palvelumme kattaa koko maan. Sen avulla saat käyttöösi paikallisen, alueensa erinomaisesti tuntevan välittäjän.

Asuntoa myymässä?

Jokainen meistä tahtoo asunnon myymisen sujuvan vaivattomasti. Välittäjän ammattitaito ja palveluasenne ovat merkittävässä roolissa asuntokauppoja tehdessä. Sp-Kodin kiinteistönvälittäjät ovat alansa raudanlujia ammattilaisia. Heitä yhdistävät alan koulutus, vahva aluetuntemus sekä oikea asenne. Saat käyttöösi ammattitaidon ja näkyvyyden, sekä tuen asuntosi myymiseen aina asiakirjojen hoitamisesta esittelyiden järjestämiseen.

Välittäjämme auttaa asuntosi arvioinnissa ja hinnoittelussa ja toimii tukenasi myynnin eri vaiheissa. Yhteistyö Säästöpankin kanssa tuo asiakkaillemme extraa: oli sitten tarpeesi rahoitus tai säästäminen.

Oletko ostamassa asuntoa?

Sp-Kodin välittäjä voi auttaa sinua etsimään juuri sopivan asunnon – oli kyseessä sitten uusi koti tai esimerkiksi sijoitusasunto. Esittelyssä saat tuoreet tiedot kaikista ostopäätökseen vaikuttavista tekijöistä kuten esimerkiksi rakennuksen kunnosta ja mahdollisesta remontointitarpeesta.

Välittäjämme huomioivat jokaisen asiakkaansa yksilönä. Tunnemme hyvin paikalliset erityispiirteet ja autamme sinua kaikissa asunnon hankintaan liittyvissä asioissa. Sp-Kodissa et joudu selviämään asuntokauppaurakasta yksin. Saat neuvoja ja tukea kiperissäkin tilanteissa.

Tutustu Sp-Kotiin.

Säästöpankin asuntolaina joustaa ja tuo turvaa

Meille on tärkeää se, että asuntolainasi on järkevästi suunniteltu, eikä se rasita liikaa talouttasi. Siksi tadomme rakentaa yhdessä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan rahoitusratkaisun. Halutessasi voit myös suojata lainasi korkojen nousun varalta.

Tutustu asuntolainaan.

Kiinnostunut asuntosijoittamisesta?

Lataa kattava Asuntosijoittaminen 2017 oppaamme