Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

TalletusOtto - talleta käteinen tilille helposti ja nopeasti

Voit jatkossa tehdä käteistalletuksia konttorin aukioloajoista riippumatta. TalletusOtto on automaatti, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille. TalletusOtto-automaatti tarjoaa myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Talletusautomaatti helpottaa sekä henkilöasiakkaan että yritysasiakkaan arkea

  • Mikäli käytössäsi on Säästöpankin Debit- tai Electron-kortti, voit jatkossa käyttää talletusautomaatteja ilman erillistä sopimusta. Debit/credit-yhdistelmäkorttia käytettäessä valitaan Debit-ominaisuus. Palvelusta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaan.

  • Voit tallettaa kaikkia virallisia euroseteleitä ja -kolikoita: setelit 5 - 500 euroa ja kolikot 1 sentti - 2 euroa

  • TalletusOtto tunnistaa ja hyvittää tilille hyväkuntoiset aidot eurosetelit ja - kolikot.

  • Säästöpossu kannattaa avata jo kotona ja poistaa rahojen seasta ylimääräiset esineet. Tämä takaa automaatin moitteettoman toiminnan.

  • Yrittäjänä hyödyt talletusautomaatista suuresti, tallettamasi rahat lasketaan ja talletetaan heti tilillesi, näin päiväkassasi on heti käytössäsi ilman laskennasta aiheutuvaa viivettä.

Missä TalletusOttoja on?

TalletusOttoja löytyy kauppakeskuksista ja pankkikonttoreiden itsepalvelualueilta. Löydät ajantasaiset tiedot automaateista niiden ylläpitäjän Automatian sivuilta.