Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Taloudenhallinta

Finanssivahti-palvelumme auttaa sinua oman talouden tasapainottamisessa.

Tiedätkö, kuinka paljon tienaat ja kulutat kuukaudessa?

Moni ei tiedä kuukausittaisten tulojensa ja menojensa määrää. Finanssivahti-palvelumme avulla voit helposti seurata omaa rahankäyttöäsi.

Säästöpankin Finanssivahti-palvelu helpottaa taloudenhallintaasi. Sen avulla talouden seuranta ja suunnittelu sujuvat kuin tanssi. Ja rahaa jää säästöön. Mikä parasta, palvelu on kaikille asiakkaillemme ilmainen.

Katso tästä lyhyt video Finanssivahti-palvelustamme:

Näin Finanssivahti helpottaa taloudenpitoasi

Näet minne rahasi menevät

Finanssivahti luokittelee automaattisesti menosi. Saat kuukausitasolla selkeän graafisen esityksen siitä, minne rahat oikeasti kuluvat

Yksinkertainen ja toimiva budjetointi

Finanssivahti osaa ennustaa tilihistoriasi avulla tulosi ja menosi. Tietojen pohjalta rakentuu automaattinen budjettipohja, jota on tarvittaessa helppo muokata.
 

Helppokäyttöisyys

Finanssivahti on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja visuaaliseksi. Palvelun käyttö on mukavaa ja helposti omaksuttavaa.
 
 
Säästöpankin asiakkaana Finanssivahti-palvelu on automaattisesti käytössäsi verkkopankissaJos haluat Finanssivahti-palvelun käyttöön, mutta et ole vielä asiakkaamme, ota yhteyttä.  Eikä aikaakaan, kun sinustakin tulee oman taloutesi paras asiantuntija.
Tervetuloa asiakkaaksi

Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.

Sijoita tai säästä Säästöpankissa

Säästäminen ja sijoittaminen on helppoa! Autamme sinua löytämään ja oppimaan uusia malleja säästämiseesi ja taloutesi tasapainottamiseen.