Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Varo mitä tahdot. Voit saada sen.

Mitä sinä tahdot? Tarvitsetko asunnon, uuden auton tai veneen? Säästöpankista saat rahoituksen elämäsi hankintoihin.

Säästöpankki taitaa talouden

Olemme apunasi, liittyipä tarpeesi säästämiseen, sijoittamiseen tai tärkeiden hankintojen rahoittamiseen. Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan tavan hoitaa talouttasi joustavasti ja helposti. Elämän laadusta ja arjen sujuvuudesta tinkimättä.

Säästöpankki on taloutesi valmentaja.


Finanssivahti

Säästöpankin Finanssivahti-palvelu helpottaa taloudenpitoasi. Sen avulla talouden seuranta ja suunnittelu sujuvat sekä rahaa jää säästöön. Mikä parasta, palvelu on kaikille asiakkaillemme ilmainen.

Karkaavatko rahasi?

Finanssivahti luokittelee automaattisesti menosi. Saat kuukausitasolla selkeän graafisen esityksen siitä, mihin rahasti oikeasti kuluvat.

Erinomaisen helposti

Finanssivahti on suunniteltu helpoksi käyttää. Visuaalinen palvelu ja selkeät grafiikat tekevät oman talouden seurannasta suorastaan hauskaa.

 

Auttaisiko budjetointi?

Finanssivahti ennustaa tilihistoriasi avulla tulosi ja menosi. Tietojen pohjalta saat automaattisesti budjettipohjan, jota on tarvittaessa helppo muokata.

Finanssivahti heti käyttöön

Säästöpankin asiakkaana saat palvelun käyttöösi saman tien. Kirjaudu vain verkkopankkiin ja palvelu on heti käytössäsi.
 

Haluatko Finanssivahti-palvelun käyttöön, mutta et ole vielä asiakkaamme? Jätä yhteydenottopyyntö, niin konttorista lähellä sinua otetaan yhteyttä.  Eikä aikaakaan, kun sinustakin tulee oman taloutesi paras asiantuntija.


Oman Talouden Tuokio

Olisiko nyt oikea hetki hankkia asunto?  Vai haluaisitko säästää lapsillesi? Haaveiletko leppoisista eläkepäivistä tai kesämökistä veden äärellä? Säästöpankin Oman Talouden Tuokio on mukava keskusteluhetki, jossa juttelemme sinun talouteesi liittyvistä tavoitteista, tarpeista ja mahdollisuuksista.

Yhdessä keskustellen löydämme sinun elämääsi sopivan kokonaisuuden, jossa menot ja tulot kohtaavat. Ja tilaa jää myös elämästä nauttimiseen. Saatat yllättyä, mihin rahasi huolella suunnitellen riittävät. Tule juttelemaan.

Lainaa tarpeidesi mukaan

Säästöpankki on kumppanisi elämän pienissä ja suurissa tarpeissa. Saat nopeasti tarpeitasi vastaavan lainapäätöksen sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla paikallisesta konttorista. Voit neuvotella lyhennysvapaasta jaksosta, valita lainaturvan tai hakea suojaa korkokatolla.

Tervetuloa asiakkaaksi

Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.

Rahastot

Tutustu menestyneisiin rahastoihimme - nyt kannattaa aloittaa säästäminen.

Talouden työkalut

Olemme koonneet yhdelle sivulle paljon hyödyllisiä laskureita, hakemuksia ja linkkejä, joiden avulla voit sujuvasti suunnitella ja hoitaa raha-asioitasi.

Säästäminen

Säästämisen mahdollisuuksia on monia. Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva summa ja sykli. Tavoitesäästämisen rinnalla on hyvä luoda katse myös pidemmälle tulevaisuuteen. Säästöjen kera on mukavampi ottaa vastaan elämän yllätykset tai siirtyä eläkepäivien viettoon.

Sijoittaminen

Millainen sijoittaja sinä olet? Me autamme sinua tekemään oikeanlaisia sijoituspäätöksiä. On tärkeää, että voit säästää ja sijoittaa omalla tavallasi, omia tarpeitasi ja tavoitteitasi ajatellen.

Vakuuta tärkeimpäsi

Perhe? Koti? Vene? Matka? Turvaa elämäsi arvokkaimmat asiat. Säästöpankin vakuutukset tarjoavat vaivattoman tavan vakuuttua.

Neljä bloggaajaa kävi Oman Talouden Tuokiossa

Pyysimme neljää bloggaajaa testaamaan maksuttoman Oman Talouden Tuokiomme. Lue kuinkas kävikään.