Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Nooa Säästöpankki, Espoo

Nooa Säästöpankki hakee Säästöpankkiiria Sellon yksikköön

Tahdotko mullistaa asiakaskokemuksen?

Tehtävänämme on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys pankin asiakaskokemuksesta. Säästöpankkiirit, eli pankin liikkuvat asiantuntijat tarjoavat entistäkin ainutlaatuisempia, ajasta ja paikasta riippumattomia asiakaskohtaamisia silloin ja siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii.

Tule näyttämään suunta tulevaisuuden pankkitoiminnalle.

Olet mukana uudistamassa toimintaamme – Säästöpankkiirit toimivat asiakaslähtöisen toiminnan edelläkävijöitä. He ovat siellä, missä asiakas haluaa meidät kohdata.

Olet ketterä ja sosiaalisesti taitava verkottuja ja rohkea suunnannäyttäjä, jolla on tunteen paloa ylivertaisiin asiakaskokemuksiin jokaisessa kohtaamisessa. Vuorovaikutusosaaminen niin sosiaalisessa mediassa kuin kasvokkainkin ovat vahvuuksiasi. Sinulla on näyttöjä menestyksellisestä rahoituksen parissa työskentelystä ja käytät myynnillisiä vahvuuksiasi taidokkaasti asiakkaan hyväksi.

Tärkein vahvuutesi on asenteesi, ja halu menestyä. Etsimme rohkeita ja myyntihenkisiä luottopelaajia. Sinua, jota kaverit kuvailevat innostuneeksi ja aktiiviseksi verkottujaksi. Sinua, joka haluat olla osaltasi luomassa ylivertaista työkulttuuria, tehden työtä hyvällä fiiliksellä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Innostu kanssamme – ansaitset seudun parhaat työkaverit

Tunnistitko itsesi? Jätä hakemuksesi 28.2.2017 mennessä: http://bit.ly/2k9Kgf6. Lisätietoja vakituisista tehtävistä antavat Nooa Säästöpankin Sellon konttorinjohtaja Juho Kuutio puh. 050 301 1862 ja henkilöstöpäällikkö Riikka Niinijärvi puh. 050 543 6312.

 

Nooa Säästöpankki Oy on vakavarainen, suomalainen Säästöpankki. Tarjoamme täyden kympin asiakaskohtaamisia henkilö- ja yrittäjäasiakkaillemme pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan alueella. Jokaisen Nooa Säästöpankkilaisen tehtävänä on auttaa asiakkaitamme tekemään viisaita päätöksiä, vaurastumaan ja saavuttamaan taloudellinen levollisuus.

Tule töihin Säästöpankkiin

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.
 
Säästöpankin arvoja ovat
 • asiakasläheisyys 
 • avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä 
 • luotettavuus 
 • tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 
 • kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen 
 • mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti 
 • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan 
 • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.
Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.
 
Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 000 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Opiskelijalle

Säästöpankissa on opiskelijoita suorittamassa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua sekä kesätöissä. Säästöpankit tekevät myös yhteistyötä koulujen ja eri oppilaitosten kanssa.
 
Opiskelijana meillä voit
 • suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun
 • tehdä opinnäytetyösi
 • hakea kesätöihin.
Alla olevista linkeistä löydät hyödyllistä tietoa finanssialasta sekä siitä, miten voit opiskella alalle. Pääset tutustumaan erilaisiin finanssialan tehtäviin alalla jo työskentelevien henkilöiden tarinoiden kautta.