Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Nooa Säästöpankki, Helsingin ydinkeskusta

Nooa Säästöpankki hakee Säästöpankkiireita uuteen yksikköön

Haemme kourallista Säästöpankkiireita Helsingin ydinkeskustaan perustettavaan uuteen yksikköön.

Nooa Säästöpankki perustaa Helsingin ydinkeskustaan alkuvuoden aikana uuden yksikön, johon haemme liikkuvia asiakaskohtaamisten ammattilaisia eli Säästöpankkiireita. Uusi yksikkö on suunnannäyttäjä tulevaisuuden toiminnallemme. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset rakentamaan alussa uuden yksikön toimintamalleja yhdessä tulevien kollegoidesi ja Säästöpankkiirien johtajan kanssa.

Tule näyttämään suunta tulevaisuuden pankkitoiminnalle.

Säästöpankkiirina sinun tärkein tehtäväsi on kohdata ihmisiä siellä, missä heidän arkeensa parhaiten passaa – vaikkapa työpaikalla, kotona tai kahvilassa. Sinulla on vapaus tehdä arvokasta myyntityötä ja tavata ihmisiä omalla tyylilläsi ja persoonallasi. Hallitset itse omaa arkeasi eli sitä, missä, milloin ja miten työtäsi teet. Asiakkaasi ovat pääosin pääkaupunkiseudulla asuvia henkilöasiakkaita.

Tärkein tehtäväsi on mullistaa kokemus asioinnista pankin kanssa. Tavoitteesi liittyvät uusien asiakassuhteiden luomiseen ja jalostamiseen kasvun saavuttamiseksi. Rakennat ja kehität asiakassuhteita sekä yhteistyöverkostoja itseohjautuvasti. Olet tuloshakuinen, ketterä ja sosiaalisesti taitava verkostoituja niin sosiaalisessa mediassa kuin kasvokkainkin ja sinulla on tunteen paloa ylivertaisiin asiakaskohtaamisiin. Sinulla on näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä – voit olla alanvaihtaja tai rahoitusalan konkari.

Tärkeimmät vahvuutesi ovat asenteesi sekä halusi menestyä. Etsimme rohkeita ja myyntihenkisiä luottopelaajia. Sinua, joka pystyt itse johtamaan omaa työtäsi. Sinua, jota kaverit kuvailevat innostuneeksi ja aktiiviseksi verkostoitujaksi. Sinua, joka haluat olla osaltasi luomassa ylivertaista työkulttuuria, tehden työtä hyvällä fiiliksellä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Tärkein lupauksemme sinulle on, että otamme sinut tosissamme.

Tunnistitko itsesi? Vakuuta meidät asenteestasi ja myy meille itsesi ja osaamisesi. Hae meille 28.2.2017 mennessä: http://bit.ly/saastopankkiirihelsinki

Lisätietoja vakituisista tehtävistä antaa säästöpankkiirien johtaja Henna Peltola puh. 050 372 3845 ja henkilöstöpäällikkö Riikka Niinijärvi, puh. 050 543 6312.

 

Tule töihin Säästöpankkiin

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.
 
Säästöpankin arvoja ovat
 • asiakasläheisyys 
 • avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä 
 • luotettavuus 
 • tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 
 • kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen 
 • mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti 
 • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan 
 • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.
Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.
 
Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 000 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Opiskelijalle

Säästöpankissa on opiskelijoita suorittamassa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua sekä kesätöissä. Säästöpankit tekevät myös yhteistyötä koulujen ja eri oppilaitosten kanssa.
 
Opiskelijana meillä voit
 • suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun
 • tehdä opinnäytetyösi
 • hakea kesätöihin.
Alla olevista linkeistä löydät hyödyllistä tietoa finanssialasta sekä siitä, miten voit opiskella alalle. Pääset tutustumaan erilaisiin finanssialan tehtäviin alalla jo työskentelevien henkilöiden tarinoiden kautta.