Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Helsinki

Risk Controller

Haemme Säästöpankkikeskuksen Riskienvalvonta ja Compliance tiimiin

RISK CONTROLLERIA

Päätehtävänä Risk Controllerilla on Säästöpankkiryhmän jäsenluottolaitosten riskien- ja luotonvalvonta. Riskienvalvontatoiminnon tehtävänä on avustaa keskusyhteisön hallitusta ja toimivaa johtoa säästöpankkiryhmän riittävän riskienhallinnan järjestämisessä sekä riskienhallinnan toimivuuden ja tehokkuuden valvonnassa. Lisäksi tehtävänä on valvoa, että jäsenluottolaitoksissa noudatetaan lainsäädäntöä, viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä sekä ryhmän sisäisiä ohjeita. Compliance toiminto puolestaan varmistaa säästöpankkien yhteenliittymän noudattavan lainsäädäntöä, viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Tehtävässä avautuu erityisen laaja-alainen näkökenttä koko Säästöpankkiryhmän toimintoihin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemuksen kautta syntynyttä pankkialan tuntemusta

eri osa-alueilta, erityisesti luotonmyöntöön ja luottoriskin hallintaan liittyen. Olet taitava tiedonhankkija eri lähteistä sekä tehokas tiedon analysoinnissa ja jakamisessa. Edellytämme aiempaa käytännön osaamista eri raportointityökaluista ja kyvykkyyttä sekä halua kasvattaa osaamista entisestään. Riskienvalvonta toimii tiiviissä yhteistyössä keskusyhteisön muiden toimintojen sekä jäsenpankkien kanssa, joten menestyäksesi tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Tehtävässä tutustut jäsenpankkeihin ympäri Suomen. Raportoit Säästöpankkikeskuksen riskienhallintajohtajalle sekä valvottavien jäsenluottolaitosten johdolle.

Arvostamme positiivista asennetta sekä innostavaa ja aktiivista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden pankkiryhmässä, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja erinomaiset työsuhde-edut.

Hae meille täyttämällä hakulomake 21.1.2018 mennessä http://bit.ly/Controller_risk. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen. Lisätietoja tehtävästä antaa riskienhallintajohtaja Tiia Niemi arkipäivisin klo 8-9 ja 15-17, puh. 0400 957 534.

Säästöpankkiryhmän toiminnan taustalla elää säästöpankkiaate, eli halu edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä laadukasta asiakastyötä ja tuottaa asiakkaille yksilöllisiä asiakaskokemuksia. Meillä asiakaskokemus on tutkitusti Suomen huippua. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Säästöpankkikeskus, henkilöstöä ryhmässämme on yhteensä 1400.

Säästöpankkikeskuksen muodostavat yhdessä keskusyhteisö Säästöpankkiliitto osk, Sp-Henkivakuutus Oy, Sp-Rahastoyhtiö Oy, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Säästöpankkipalvelut Oy ja Sp-Koti Oy. Säästöpankkikeskus on 200 huippuasiantuntijan osaamiskeskus Helsingin Vallilassa. Säästöpankkikeskus on olemassa Säästöpankkeja ja säästöpankkien asiakkaita varten.

Lue lisää: www.saastopankki.fi

Tule töihin Säästöpankkiin

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.
 
Säästöpankin arvoja ovat
 • asiakasläheisyys 
 • avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä 
 • luotettavuus 
 • tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 
 • kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen 
 • mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti 
 • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan 
 • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.
Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.
 
Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 000 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Opiskelijalle

Säästöpankissa on opiskelijoita suorittamassa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua sekä kesätöissä. Säästöpankit tekevät myös yhteistyötä koulujen ja eri oppilaitosten kanssa.
 
Opiskelijana meillä voit
 • suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun
 • tehdä opinnäytetyösi
 • hakea kesätöihin.
Alla olevista linkeistä löydät hyödyllistä tietoa finanssialasta sekä siitä, miten voit opiskella alalle. Pääset tutustumaan erilaisiin finanssialan tehtäviin alalla jo työskentelevien henkilöiden tarinoiden kautta.