Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Helsinki

Tasehallinnan analyytikko

Haemme Säästöpankkikeskuksen tasehallintatoimintoon

TASEHALLINNAN ANALYYTIKKOA

Säästöpankkien Keskuspankkiin on keskitetty Säästöpankkiryhmän tasehallintatoiminto, joka vastaa mm. korko-, markkina- ja likviditeettiriskien seurannasta, analysoinnista ja raportoinnin tuottamisesta sekä näiden riskien mittaus-, analysointi- ja raportointimenetelmien ja työkalujen kehittämisestä, ylläpidosta ja käyttöönotosta yhdessä treasuryn ja riskienvalvonnan kanssa. Tasehallintatoiminto suunnittelee, kehittää ja tuottaa tasehallinnan palveluja ryhmän säästöpankeille ja osallistuu vastuualueen järjestelmäkehitykseen.

Tehtävän päävastuualueet: Tasehallintatiimin jäsenenä osallistut tasehallinnan tuottaman raportoinnin kehittämiseen ja pääosin vastaat johdon raportoinnin tuottamisesta. Osallistut myös tasehallinnan vastuualueeseen liittyvän viranomaisraportoinnin määrittelyyn, kehittämiseen, tuottamiseen ja oikeellisuuden varmistamiseen. Vastuualueeseen kuuluu tasehallinnan ja treasuryn prosessien ja järjestelmien operatiivinen tuki mukaan lukien rutiininomaisia liiketoiminnallisia tukiprosesseja liittyen mm. markkinadatan ja arvopaperidatan ylläpitoon, seurantaan ja muuhun hallinnointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä tietohallinnon kanssa ja vastaat osin järjestelmäympäristöön liittyvistä tarkistuksista ja raportoinneista.

Tasehallintatiimin jäsenenä osallistut tasehallintapalvelujen suunnitteluun, kehittämiseen ja tuottamiseen ryhmän Säästöpankeille. Tasehallintatoiminnon vastuulla on myös tasehallinta- ja treasurytoimintojen prosessit ja järjestelmäympäristö. Tiimin jäsenenä osallistut aktiivisesti prosessien suunnitteluun ja järjestelmäkehitystyöhön.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta finanssitoimialalta. Sinulla on rahoitusinstrumenttien tuote- ja prosessiosaamista. Pankkien tase- ja jälleenrahoitusrakenteiden sekä korko-, markkina- ja likviditeettiriskien tuntemus on eduksi. Tehtävä edellyttää vahvaa tietoteknistä osaamista sekä hyviä analyyttisiä ja matemaattisia taitoja.

Olet määrätietoinen, oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan haasteisiin ja oppimaan uutta. Työskentelet yhdessä useiden tiimien, sisäisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, mikä edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja sekä kykyä tuottaa toimintaohjeita, raportteja, analyysejä ja esitysmateriaaleja. Englannin kielen taitosi on sujuvaa ja ruotsin kieli katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden pankkiryhmässä, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja erinomaiset työsuhde-edut.

Hae meille täyttämällä hakulomake 28.1.2018 mennessä http://bit.ly/analyytikko_tase. Tehtävä on vakituinen. Lisätietoja tehtävästä antaa tasehallintajohtaja Taru Kruus, puh. 050 317 3517, varmimmin tavoitettavissa 11.1. klo 8-9, 18.1. klo 16-17 ja 25.1 klo 8-9.

Säästöpankkiryhmän toiminnan taustalla elää säästöpankkiaate, eli halu edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä laadukasta asiakastyötä ja tuottaa asiakkaille yksilöllisiä asiakaskokemuksia. Meillä asiakaskokemus on tutkitusti Suomen huippua. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Säästöpankkikeskus, henkilöstöä ryhmässämme on yhteensä 1400.

Säästöpankkikeskuksen muodostavat yhdessä keskusyhteisö Säästöpankkiliitto osk, Sp-Henkivakuutus Oy, Sp-Rahastoyhtiö Oy, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Säästöpankkipalvelut Oy ja Sp-Koti Oy. Säästöpankkikeskus on 200 huippuasiantuntijan osaamiskeskus Helsingin Vallilassa. Säästöpankkikeskus on olemassa Säästöpankkeja ja säästöpankkien asiakkaita varten.

Lue lisää: www.saastopankki.fi

Tule töihin Säästöpankkiin

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.
 
Säästöpankin arvoja ovat
 • asiakasläheisyys 
 • avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä 
 • luotettavuus 
 • tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 
 • kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen 
 • mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti 
 • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan 
 • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.
Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.
 
Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 000 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Opiskelijalle

Säästöpankissa on opiskelijoita suorittamassa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua sekä kesätöissä. Säästöpankit tekevät myös yhteistyötä koulujen ja eri oppilaitosten kanssa.
 
Opiskelijana meillä voit
 • suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun
 • tehdä opinnäytetyösi
 • hakea kesätöihin.
Alla olevista linkeistä löydät hyödyllistä tietoa finanssialasta sekä siitä, miten voit opiskella alalle. Pääset tutustumaan erilaisiin finanssialan tehtäviin alalla jo työskentelevien henkilöiden tarinoiden kautta.