Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Kesätöihin Säästöpankki Optiaan

Tahdotko kesältäsi enemmän?

Haemme finanssialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita kesätyöntekijöitä. Kesätöitä on tarjolla Ylä-Savon alueelle 5, Kajaaniin 1 ja Ouluun 1 hyvälle tyypille.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä finanssialan näköalapaikalla. Meidät tunnetaan korkeasta asiakastyytyväisyydestä, asiakaslähtöisestä toimintamallista ja hyvistä työkavereista.

Tärkein vahvuutesi on asiakaslähtöinen palvelusenteesi ja hyvät vuorovaikutustaidot. Sytyt siitä, kun saat tarjota asiakkaalle erinomaisen palvelukokemuksen. Olet kiinnostunut suomalaisten talousosaamisen kehittämisestä. 

Tahdo itsellesi hyvä kesätyöpaikka. #tahdoenemmän. Hae meille 31.3. mennessä: http://bit.ly/2A4AJwf
 

Säästöpankki Optia on Säästöpankkiryhmän suurin jäsenpankki. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys,
yrittäjähenkisyys ja tuloksellisuus. Asiakkaamme antavat meille kiitettävän arvosanan
toiminnastamme. Lisätietoja pankistamme löydät osoitteesta www.saastopankki.fi/optia.

Tule töihin Säästöpankkiin

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.
 
Säästöpankin arvoja ovat
 • asiakasläheisyys 
 • avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä 
 • luotettavuus 
 • tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 
 • kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen 
 • mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti 
 • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan 
 • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.
Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.
 
Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 000 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Opiskelijalle

Säästöpankissa on opiskelijoita suorittamassa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua sekä kesätöissä. Säästöpankit tekevät myös yhteistyötä koulujen ja eri oppilaitosten kanssa.
 
Opiskelijana meillä voit
 • suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun
 • tehdä opinnäytetyösi
 • hakea kesätöihin.
Alla olevista linkeistä löydät hyödyllistä tietoa finanssialasta sekä siitä, miten voit opiskella alalle. Pääset tutustumaan erilaisiin finanssialan tehtäviin alalla jo työskentelevien henkilöiden tarinoiden kautta.