Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Pääkaupunkiseutu

Kesätöihin urbaaniin kyläpankkiin

Nooa Säästöpankki on urbaani kyläpankki, jonka tehtävänä on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys pankin kanssa asioinnista. Säästöpankkiirimme tarjoavat ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia silloin ja siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii. 
 
Urbaanissa kyläpankissa kuhisee myös kesällä
 
Kesä on erinomaista aikaa hoitaa omaan talouteen liittyviä asioita. Haemmekin nyt joukon kesätyöntekijöitä pitämään parasta mahdollista huolta asiakkaistamme toukokuusta elokuuhun. Voit olla vielä rahoitusalan urasta haaveileva tulevaisuuden tähtipelaaja tai kokeneempi monitaituri, jolla rahoitusalan kuviot ovat jo selkäytimessä. Tärkeintä on asenteesi ja tahtosi menestyä. Meillä kesätyöntekijöiden ei tarvitse olla yhdestä puusta veistettyjä.
 
Vuorovaikutustaitosi ovat kerrassaan parhaat, etkä pelkää heittäytyä uusiin tilanteisiin. Tiedät, mitä itseohjautuvuus tarkoittaa ja sinulla on enemmän tai vähemmän työkokemusta asiakaspalvelun tai myynnin tehtävistä ja parhaassa tapauksessa ymmärrystä pankki- ja rahoitusalasta.
 
Työpäiväsi koostuvat yhteydenotoista nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiimme sekä puhelimitse että kasvokkain. Teet ehdotuksia ja tuotat ratkaisuja liittyen pankin päivittäisasiointiin, rahoitukseen tai säästämiseen. Tehtävää räätälöidään sinun taitojesi ja kehittymistahtisi mukaiseksi. 
 
Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Tarjoamme sinulle loistavan kesätyötiimin, oman valmentajan ja koko säästöpankkiiri-joukkueen tuen työhösi sekä erinomaisen perehdytyksen. 
 
Tahdo enemmän – ansaitset kivan kesätyöpaikan
 
Tervetuloa osaksi Nooa Säästöpankin ja suomalaisen säästöpankkitoiminnan tarinaa, jossa ihmisiä kannustetaan tahtomaan enemmän rahoiltaan ja elämältään.
Kysy lisää: Jaana Pullinen, puh. 044 569 2783, parhaiten tavoitat to 15.2. ja ke 21.2. tai jätä viesti vastaajaa, niin palaamme asiaan. Jätä omannäköisesi hakemus viimeistään 7.3.2018: http://bit.ly/KesätyöNooaSp2018
 
 

Tule töihin Säästöpankkiin

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.
 
Säästöpankin arvoja ovat
 • asiakasläheisyys 
 • avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä 
 • luotettavuus 
 • tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 
 • kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen 
 • mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti 
 • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan 
 • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.
Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.
 
Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 000 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Opiskelijalle

Säästöpankissa on opiskelijoita suorittamassa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua sekä kesätöissä. Säästöpankit tekevät myös yhteistyötä koulujen ja eri oppilaitosten kanssa.
 
Opiskelijana meillä voit
 • suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun
 • tehdä opinnäytetyösi
 • hakea kesätöihin.
Alla olevista linkeistä löydät hyödyllistä tietoa finanssialasta sekä siitä, miten voit opiskella alalle. Pääset tutustumaan erilaisiin finanssialan tehtäviin alalla jo työskentelevien henkilöiden tarinoiden kautta.