Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Haluaisitko työskennellä erilaisessa pankissa?

Eurajoki, Iisalmi, Somero, Tampere

Kesätyö Säästöpankkipalveluissa

Säästöpankkipalvelut Oy tarjoaa laadukkaita prosessipalveluita sekä asiantuntijapalveluita eri palvelukanavissa. Toimimme viidessä toimipisteessä ympäri Suomen reilun 100 asiantuntijan voimin.

 

Tahdotko kesältäsi enemmän? Säästöpankkipalvelut hakee useampia finanssialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita kesätyöntekijöitä Eurajoelle, Iisalmeen, Somerolle ja Tampereelle.

Meillä tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja pääset ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme kesää. Palvelemme asiakkaitamme ammattimaisesti puhelimessa ja verkossa sekä tuemme asiakaspalvelua ja tuotamme erilaisia asiantuntijapalveluita asiakirjatuotantoon, maksamiseen ja raportointiin liittyen. Olemme olemassa asiakkaitamme varten!

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä pankkialan ytimessä. Säästöpankkipalveluissa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi, selvittämään asiakkaiden kiperiäkin kysymyksiä ja toimimaan tarkkuutta vaativissa koko säästöpankkiryhmän kannalta tärkeissä tehtävissä. Saat asiantuntijoidemme täyden tuen ja perehdytyksen tehtäviin sekä pääset mukaan kehittyvän yhtiön toimintaan.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtäviin liittyen, HR-asiantuntija Johanna Niiranen vastaa niihin 15.2, 21.2 ja 27.2 numerossa 040 717 6571. Kerro meille missä toimipisteessämme haluat työskennellä ja täytä hakemus alla olevan linkin takaa viimeistään 28.2!

http://bit.ly/SPPtahdoenemmänkesältäsi

Psst! Myös työssä jatkaminen kesän jälkeen voi olla mahdollista.

Tule töihin Säästöpankkiin

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.
 
Säästöpankin arvoja ovat
 • asiakasläheisyys 
 • avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä 
 • luotettavuus 
 • tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle
 • mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä 
 • kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen 
 • mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti 
 • osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan 
 • erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.
Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.
 
Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 000 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Opiskelijalle

Säästöpankissa on opiskelijoita suorittamassa opintoihinsa liittyvää työharjoittelua sekä kesätöissä. Säästöpankit tekevät myös yhteistyötä koulujen ja eri oppilaitosten kanssa.
 
Opiskelijana meillä voit
 • suorittaa opintoihisi sisältyvän työharjoittelun
 • tehdä opinnäytetyösi
 • hakea kesätöihin.
Alla olevista linkeistä löydät hyödyllistä tietoa finanssialasta sekä siitä, miten voit opiskella alalle. Pääset tutustumaan erilaisiin finanssialan tehtäviin alalla jo työskentelevien henkilöiden tarinoiden kautta.