Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Säästöpankin maksunappi ja tunnistuspalvelu - asioi turvallisesti verkossa

Verkko-ostosten tekeminen on varmaa ja helppoa kauppapaikoissa, joissa on käytössä Säästöpankin maksunappi. Tunnistuspalvelu varmistaa turvallisen tunnistautumisen verkossa. Tarvitset verkko-ostoksiin ja -asiointiin vain verkkopankin tunnukset.
 
Maksunappi tekee verkkoasioinnista helppoa ja turvallista. Maksunapin kautta pääset maksamaan ostoksesi verkkopankin kautta suoraan tililtäsi. Maksu näkyy heti tilitapahtumissasi.
 
Tunnistuspalvelun avulla sähköisten asiointi- ja maksamispalveluiden tuottaja tunnistaa asiakkaan luotettavasti. Tunnistautuminen on mahdollista niiden palveluntarjoajien nettisivuilla, joilla on tunnistuspalvelu käytössään.
 

Verkkomaksujen turvallisuus

Käytät maksunappia ja tunnistuspalvelua samoilla vaihtuvilla tunnuksilla kuin verkkopankkia.
 
Ulkopuoliset eivät pääse lukemaan tai muuttamaan välitettäviä tietoja, koska asioimisen aikana kaikki tietoliikenne turvataan SSL-salausmenetelmällä. Myös palveluntarjoajan tiedot tarkistetaan erillisen turvakoodin avulla.

Verkkomaksu ja tunnistautuminen uudistuvat

Säästöpankin verkkopankkitunnuksilla verkkokaupoissa maksaminen ja tunnistautuminen uudistuvat. Jatkossa löydät Säästöpankin maksu- ja tunnistusnapin entistä helpommin, tunnistat sen oman pankkisi Säästöpankin liiketunnuksesta. Samalla uudistamme myös palvelun ulkoasua. 
 
Uudet palvelut tulevat käyttöön kuluvan vuoden aikana vaiheittain kunkin verkkopalvelun oman aikataulun mukaan, kuitenkin syksyyn 2014 mennessä. Huomaat muutoksen siitä, että aiemmin maksu- ja tunnistusnappi on ollut yhteinen Säästöpankin, POP Pankin ja Aktian asiakkaille, mutta jatkossa jokainen näistä kolmesta pankista on erikseen.