Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Säästöpankki tutuksi

Pankin vaihto Säästöpankkiin on helppoa

Säästöpankissa työskentelee ammattitaitoisia ihmisiä sinun palveluksessasi. Meillä sinua palvelee tuttu henkilö, jonka saat aina kiinni – konttorista, puhelimella, sähköpostilla tai vaikkapa verkkopankista – oli huolenasi sitten asuntolaina tai säästöpossu. Eikä päätöksiä tarvitse odotella viikkokaupalla. Tiesitkö muuten, että meillä on yli 150 konttoria ja yli 1000 työntekijää? Tällä porukalla varmistamme, että saat meiltä aina parasta palvelua.

Asiakkuus kanssamme voi alkaa kätevästi ja vaivattomasti. Autamme sinua kaikissa pankkiasiakkuuden siirtämisen liittyvissä asioissa. 

Sujuvaa palvelua lähelläsi

Paikallisessa Säästöpankissa sinua palvelee aina tuttu ihminen, liittyipä asiasi asuntolainan hakemiseen tai lapsesi ensimmäiseen säästöpossuun.

Yhdessä löydämme sinulle sopivimmat ratkaisut ja saat päätökset nopeasti, sillä aikasi on meille arvokasta. Henkilökohtaisen palvelun ohella voit hoitaa raha-asioitasi sujuvasti myös verkossa, haluamallasi päätelaitteella ja paikasta riippumatta.
 

Tervetuloa asiakkaaksi

Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.

Autetaan yhdessä

Tiesitkö, että Säästöpankit antavat joka vuosi osan voittovaroistaan paikallisen yhteisönsä hyvinvoinnin tukemiseen? Tule mukaan päättämään, mihin apumme pitäisi kohdistaa.

Säästöpankki Facebookissa!
Säästöpankkilaiset Instagramissa