Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Sopivat ratkaisut yrityksen päivittäisten raha-asioiden hoitoon

Sujuva maksuliikenne ja kassanhallinta tehostavat yrityksen toimintaa. Voit keskittyä olennaiseen – tuloksen tekoon.

Maksuliikenne ja kassanhallinta

Säästöpankista yrityksesi löytää sopivat ratkaisut päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Tarvitsemasi maksuliikenteen tilit ja palvelut räätälöidään yritystoimintasi luonteen, laajuuden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Valitse juuri sinun yrityksellesi sopivat palvelukanavat.

Säästöpankkien järjestelmätoimittaja on Samlink Oy. Samlinkin kotisivuilta löydät Säästöpankkien maksuliikennepalveluiden palvelukuvaukset ja tekniset ohjeet. 


Web Services - uusi maksuliikenteen kanava

Maksuliikenne kansainvälistyy ja sen myötä myös yhteys pankkiin uudistuu. Web Services on kanava, jonka kautta yrityksen maksuliikeaineistot kulkevat pankin ja asiakkaan taloushallinnon välillä.

Web Services -kanava on kansainvälisiin standardeihin pohjautuva kanava yritysten maksuliikenteen hoitoon. Se tukee kansainvälisiä maksusanomia ja tarjoaa tehokkaan tavan sekä lähettää aineistoja pankkiin että vastaanottaa niitä.

 


Sp-maksuyhteysohjelmiston lataaminen

Voit ladata uusimman Sp-Maksuliikenneyhteysohjelman Latauspalvelun kautta, mikäli olet sopinut latausluvasta. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli haluat käyttää maksuliikenneohjelmiston latauspalvelua.


Korttitilityspalvelut korttitapahtumien vastaanottamiseen

Korttimaksamisen sujuvuus on tärkeää niin pienessä putiikissa kuin isossa rautakaupassakin. Säästöpankki tarjoaa kauppiaalle turvallisen korttimaksujen tilityspalvelun.

Säästöpankissa tehdyn kauppiassopimuksen avulla kauppias pystyy turvallisesti vastaanottamaan Visa ja MasterCard -korttimaksuja. Palvelu tuotetaan yhteistyössä Netsin kanssa.

Säästöpankin kauppiassopimus sisältää bruttotilityksen, jolloin korttimaksut tilitetään täysimääräisenä ja palvelumaksut veloitetaan erikseen kerran kuukaudessa. Tämä helpottaa kirjanpitoa ja seurantaa.

Korttimaksutapahtumien seuranta on helppoa verkkoraportointipalvelussa.

Kauppiassopimuksen tekeminen onnistuu kätevästi omassa Säästöpankin konttorissa.

Toimiva ja nopea maksupääte

Korttimaksuja vastaanottavat liikkeet tarvitsevat toimivan ja nopean maksupäätteen, joka mahdollistaa sujuvan, helpon ja turvallisen korttimaksujen käsittelyn. Päätteen pankkiyhteys välittää tiedot korttimaksuista automaattisesti pankkiin.

Muista nämä maksupäätettä valitessa:

  • Maksupäätteen tulee olla EMV-sertifioitu.
  • Kassajärjestelmän pitää täyttää EMV-määritysten vaatimukset.

Neuvoja ja lisätietoa maksupäätepalvelusta sekä maksupäätteiden laitevalinnasta saa Säästöpankin konttoreista.

Nets

Tervetuloa asiakkaaksi
Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.
Yritysverkkopankilla sujuvuutta

Yritysverkkopankki toimii yrityksesi maksuliikenteen työkaluna. Verkkopankki tarjoaa käyttöösi kaikki tarvitsemasi pankkipalvelut 24 tuntia vuorokaudessa.

Tilit tarpeiden mukaan

Oikeat tilivalinnat mahdollistavat maksuliikenteen tehokkaan hoidon. Ne ovat yrityksesi kassanhallinnan kannalta avainasemassa.

Kortit maksamiseen

Säästöpankin Visa Business Debit -kortilla maksat kätevästi matka- ja edustuskulut, nostat käteistä ja teet ostoksia verkossa.

Helppoutta ja tehokkuutta laskujen maksuun

Säästöpankin palvelut tukevat monipuolisesti sähköistä laskutusta ja laskujen maksua.

Säästöpankin maksuliikennepalvelujen katkoajat