Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Yrittäjän paras kaveri

Säästöpankki tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua sekä vahvaa paikallisosaamista kaikenkokoisille yrityksille.

Kun aloitteleva yrittäjä tulee Säästöpankkiin, hän voi vakuuttua siitä, että hän saa yhtä hyvää palvelua kuin yritys, jolla on kymmenen miljoonan liikevaihto. Erityisesti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin keskittyneen Säästöpankin vahvuuksia ovat henkilökohtainen palvelu ja nopea tavoitettavuus.

Kun monessa isommassa pankkiryhmässä pienempi yritysasiakas ohjataan soittamaan puhelinpalveluun, meillä asiakas voi soittaa suoraan omalle asiakasvastaavalle, sanoo kehittämispäällikkö Tapani Lehti.

Säästöpankilta löytyvät kaikki yritystoiminnassa tarvittavat pankkipalvelut rahoituksesta varallisuudenhoitoon. Asiointi Säästöpankissa on helppoa, kun käytössä ovat kattava konttoriverkosto ja laajat sähköiset palvelut. Asiat hoituvat nopeasti ja mutkattomasti, koska päätökset tehdään konttoreissa paikallisesti.

Säästöpankki toimii yrityksen kumppanina kaikissa eteen tulevissa yritystoiminnan tilanteissa.

Oli kyse sitten yrityksen perustamisesta tai sukupolvenvaihdoksesta, me olemme asiakkaan tukena.

Tukea yrityksen perustamiseen

Erityisesti aloittelevalle yrittäjälle Säästöpankki on korvaamaton kumppani. Yrityksen perustamista suunnitteleva saa pankista kaikki tarvitsemansa pankkipalvelut yritystoiminnan käynnistämiseen.

Yrittäjän ei välttämättä tarvitse hankkia erillistä laskutusohjelmaa, sillä yritysasiakkaan verkkopankissa on mahdollista luoda yritykselle oma tuote- ja asiakasrekisteri laskuttamista varten.

Alueellisesti toimivalta Säästöpankilta löytyy laaja paikallinen kumppaniverkosto, joka auttaa yrittäjää verkostoitumisessa

Jos yrityksen perustamista pohtiva asiakas tarvitsee apua kirjanpidon järjestämisessä, me tunnemme hyvät ja luotettavat kirjanpitäjät, jota voimme asiakkaalle suositella.

Tarvittaessa Säästöpankilta saa myös sparrausta yritystoiminnan kehittämisessä.

Voimme miettiä yhdessä, miten yrityksen talous on mennyt ja mitä sille voisi tehdä, Lehti sanoo.

Asiakkaan luona

Uudessa juttusarjassa pistäydytään Säästöpankin yritysasiakkaiden luona. Ensimmäisenä esitellään iisalmelainen Profile Vehicles, joka on viime vuosina tehtaillut uusia ennätyksiä liikevaihdossa ja toimitettavien ajoneuvojen määrissä.