Tee ostokset K-kaupassa – ja nosta samalla rahaa

Miksi mennä kauppaa edemmäs pankkiautomaatille? Säästöpankin pankkikortilla voit nostaa rahaa K-kaupan ja Neste K-liikenneaseman kassalta samalla, kun teet ruokaostoksesi.

isa ja poika ongella kesapaivana

Nosta rahaa suoraan pankkitililtäsi 

Nostot onnistuvat kaikilla Säästöpankin korteilla, jotka ovat yhteydessä pankkitiliisi. Mikäli käytössäsi on yhdistelmäkortti Credit/Debit, nosto tapahtuu aina kortin Debit-puolelta.

Näin nostat rahaa kassalta

  • Ennen ostostesi maksamista ilmoita kassalla haluamasi nostosumma.
  • Hyväksy nosto korttisi PIN-luvulla, myös silloin kun loppusumma on alle 25 euroa.
  • Käteisnosto ja ostoksesi näkyvät eriteltyinä kuitillasi. Huomioithan, ettei kassalla pysty näkemään muita kortti- ja tilitietojasi. 

Nostot K-ruokakaupoissa ja Neste K-liikenneasemilla ilman lisämaksua 

Voit tehdä käteisnostoja K-ruokakaupoissa ja Neste K-liikenneasemilla. Kauppa ei peri käteisnostosta erillistä maksua. Kertanosto voi olla enintään 200 euroa, alarajaa nostolle ei ole määritetty. 

Kauppiaalla on tarvittaessa oikeus tilapäisesti rajoittaa käteisnostojen suuruutta. Myös Säästöpankki voi kortin liikkeellelaskijana asettaa käteisnoston ylärajan ja sitä voidaan tarvittaessa turvallisuussyistä muuttaa.

Nostot muissa kaupoissa 

Voit nostaa käteistä myös muissa kaupoissa ja kioskeissa Suomessa, jos kauppias tarjoaa palvelua. Käteisnosto on kauppiaan tarjoama palvelu ja hän on myös vastuussa siitä, että palvelu toimii. Yksittäisellä kauppiaalla on oikeus hinnoitella palvelu sekä määritellä sen tarkemmat ehdot.

Hinnoittelu kaupassa oston yhteydessä tehtävälle käteisnostolle on pankkikohtaista. Käteisnostoihin liittyvät mahdolliset palvelumaksut löydät oman pankkisi hinnastosta.

Ovathan korttiasiasi valmiina lomaa varten? Ota yhteyttä, niin korjataan kuntoon. Jos olet jo asiakkaamme, voit tehdä korttihakemuksen myös suoraan verkkopankissasi.  

 
Kategoriat
...