Nooa Säästöpankin Itäkeskuksen konttorin vuokrasopimus päättyy

Itäkeskuksen konttorimme vuokrasopimus päättyy helmikuun lopussa, ja konttorin viimeinen aukiolopäivä on torstai 22.2.2018. Jatkossa säästöpankkiirimme tapaavat siellä, missä asiakkaan arkeen parhaiten sopii.

Tahdomme tehdä asiakkaidemme arjesta helppoa, joten tarjoamme erilaisia mutkattomia tapoja hoitaa pankkiasioita – halusitpa sitten keskustella rauhassa kasvotusten, hoitaa asiasi sähköisesti tai nostaa tai tallettaa rahaa.

Vaihtoehtoja on monia – voit valita tapasi asioida:

• Kasvokkain valitsemassasi paikassa: konttoreissamme, kotonasi tai vaikkapa työpaikallasi. Säästöpankkiiri tulee luoksesi silloin, kun sinä haluat keskustella pankkiasioistasi (saastopankki.fi/kotikaynti).

• Konttoreissamme Helsingissä (Erottajankatu 19), Vantaalla (Tikkurila: Tikkuraitti 11), Espoossa (Tapiola: Länsituulentie 4, Sello: Leppävaarankatu 3–9) sekä Järvenpäässä (Sibeliuksenkatu 16). Voit asioida siinä konttorissa, jossa se on sinulle helpointa. Konttoreista tarkempaa tietoa verkkosivuillamme saastopankki.fi/nooa.

• Itsenäisesti tai viestin välityksellä sähköisissä kanavissamme: verkkopankissa ja Sp-Mobiilissa tai Säästöpankin chat-palvelussa.

• Puhelimitse oman säästöpankkiirisi kanssa tai soittamalla palvelunumeroomme 010 436 6410 (Ma - pe klo 8 -22. Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.)

• Käyttämällä Otto.- tai TalletusOtto-automaatteja kun tarvitset käteistä tai haluat tehdä talletuksen (ajantasaiset tiedot automaateista löytyvät otto.fi/missa-talletus/).

• Nostamalla käteistä ostostesi yhteydessä K-ruokakaupoista tai Neste K -liikenneasemilta (lisätietoa www.saastopankki.fi/kortit).
Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...