Janica Koskela

Hallintopäällikkö

Olen Janica Koskela ja toimin hallintopäällikkönä

Olen aloittanut Someron Säästöpankissa vuonna 2007 ja sen jälkeen olen ehtinyt hankkia runsaasti kokemusta erilaisista työtehtävistä pankin sisällä. Nykyään toimin hallintopäällikkönä, olen pankin liiketoiminnan tuki -yksikön esimies ja pankin johtoryhmän jäsen. Vastuualueeni on laaja ja siihen kuuluvat tehtävät henkilöstöhallinnon, it:n, sisäisen ohjeistuksen ja liiketoiminnan kehitysprojektien alueilta. Lisäksi vastaan osaltani finanssialaan liittyvän sääntelyn hallinnoinnista pankkitasolla. Itselleni on tärkeää myös auttaa pankin henkilökuntaa onnistumaan työssään mahdollisimman hyvin.

Opin työssäni jatkuvasti uutta ja vaihtelevat päivät ovat rikkaus tässä työssä. Omaa osaamista ja tietotaitoa tulee jatkuvasti kehittää. Myös ajankäytön hallinta sekä töiden priorisointi ovat tärkeässä roolissa. Säästöpankin työyhteisön osana on mahtava olla, täällä olemme kuin yhtä suurta perhettä.

Olen syntyperäinen somerolainen. Oma aikani työn ulkopuolella kuluu lapsiperhearkea viettäen. Lisäksi liikunta on lähellä sydäntäni, käyn kuntosalilla ja juoksen mahdollisuuksien mukaan. Silloin tällöin on ihana päästä myös vaeltamaan Lapin erämaisemiin tai matkustella maailmalla.
 
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Hallinto