Liisa Lempinen

Liisa Lempinen

Kehityspäällikkö

Olen Lempisen Liisa, pitkän linjan säästöpankkilainen ja innokas opiskelija.

Säästöpankkiurani alkoi viime vuosituhannella, ja onkin ollut hienoa olla osa Suomen vanhinta pankkiryhmää. Säästöpankit ovat jo liki 200 vuoden ajan liputtaneet säästäväisyyden puolesta sekä pitäneet huolta asiakkaistaan edistäen heidän taloudellista hyvinvointiaan. Olemme olleet mukana toteuttamassa lukemattomia asiakkaiden unelmia ja saaneet olla mukana heidän arjessaan sekä huippuhetkissä. Olemme myös hakeneet parasta ratkaisua, jos elämä ei ole aina kohdellut silkkihansikkain. 

Olen saanut työskennellä erilaisilla näköalapaikoilla upeiden asiakkaiden parissa ja osaavien työkavereiden kanssa. Tällä hetkellä toimin kehityspäällikkönä vastaten muun muassa henkilöstön valmentamisesta. Olen myös mukana erilaisissa projekteissa. Henkilöstöllämme on loistava asenne osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, mikä konkretisoituu arjessa ainutlaatuisina asiakaskokemuksina. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta palvelustamme; tämä ilahduttaa meitä suuresti. 

Uskon elinikäiseen oppimiseen, mistä esimerkkinä on oma opiskeluni työn ohella Turun yliopistossa; aloitin nimittäin kauppatieteiden maisterivaiheen opinnot syksyllä 2017. Vaikka opiskelu vie tällä hetkellä vapaa-ajastani valtaosan, se kuitenkin antaa paljon enemmän kuin ottaa. 

Tervetuloa säästöpankkiin! Olet askeleen lähempänä unelmaasi.
 
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Hallinto