Autolaina ja autolainalaskuri

Kun tahdot vaihtaa vanhan autosi tai uusi menopeli on jo kiikarissa, kysy Säästöpankista sinulle sopivaa autorahoitusta. Hyödynnä myös autolainalaskuriamme, joka auttaa sinua löytämään sopiva lainan, kun rahoitustarve iskee.

check

lainan määrä, takaisinmaksuaika ja lyhennyserä ovat muutettavissa. 

check

Etukäteen JA AJOISSA haettu lainaPÄÄTÖS nopeuttaa autokaupoissa. 

check

autolainan lisäksi myös joustoluotto sopii auton rahoitukseen.

Joustava autolaina, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan 

Uuden auton ostaminen tai auton vaihtaminen voi viedä aikaa ja hermoja, eikä omat rahat aina riitä sen ostamiseen. Kun tarvitset apua autorahoitukseen, ota yhteyttä meihin. Räätälöidään yhdessä sinulle sopivin laina. Oli sitten kyseessä lainan määrä, takaisinmaksuaika tai lyhennyserien suuruus Säästöpankin autolaina joustaa tarpeittesi mukaan. 

Laske autolainalaskurilla tarvitsemasi laina määrä

Kun suunnitelmissasi on vaihtaa vanha auto uuteen tai ostaa uusi auto, kannatta lainalaskuria hyödyntää sopivan autolainan löytämiseen. Autolainalaskuri auttaa lainaerien, autolainan koron ja maksuajan hahmottamisessa. 

Hae autorahoitusta ajoissa ja olet valmiina autokauppoihin

Autorahoitus kannattaa hakea jo etukäteen. Kun olet päättänyt, millaisen ja minkä hintaluokan auton tahdot, kysy tarjous auton rahoitukseen meiltä. Kun sinulla on päätös rahoituksen myöntämisestä valmiina, pääset heti tekemään kauppoja sopivan auton löydyttyä. 

Joustoluotto – rahaa sinulle silloin, kun sitä tarvitset

Sopisiko sinulle auton rahoitus autolainan sijaan joustoluotolla? Joustoluotto on kätevä lainamuoto myös auton ostamiseen tai voit pitää sitä vararahastona. Joustoluotto tuo turvaa yllättävissä tilanteissa, sillä rahat ovat käytettävissäsi luottorajan puitteissa juuri silloin, kun niitä tarvitset. Ja kun olet maksanut joustoluoton joko kokonaan tai osin takaisin, voit nostaa sitä uudelleen käyttöön. Voit hakea joustoluottoa jopa 20 000 euroon asti.

Autolaina ja autovakuutus samasta paikasta

Samalla kun hankit uuden auton kannatta myös autovakuutus laittaa kuntoon. Kattava autovakuutus turvaa talouttasi vahingon sattuessa. Säästöpankista saat kerralla sekä autolainan että autovakuutuksen kuntoon. Lue lisää.

Kun tarvitset autorahoitusta jätä yhteydenottopyyntö. Katsotaan yhdessä millainen rahoitusmuoto sinulle parhaiten sopii.

Tutustu myös näihin

Asuntolaina

Edessä vaihto isompaan tai tavoitteena ihan ensimmäinen oma koti? Hae meiltä lainaa, joka sopii tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi. Asuntolainalaskurin avulla voit kartoittaa tarkemmin lainatarpeesi.

Kulutusluotto

Auton osto, kodin remontit, lomamatka… Säästöpankin joustava kulutusluotto auttaa sinua elämän pienissä ja vähän suuremmissakin hankinnoissa.

Kotijousto

Kotijouston avulla vapautat asuntoosi sidottua varallisuutta unelmiesi ja suunnitelmiesi toteuttamiseen.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin asuntolainalla.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai haluatko tehdä keittiöremontin? Pienet ja suuret suunnitelmat saat ripeästi toteen remonttilainalla.

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

Joustoluotto

Remontti, läppäri tai lomamatka – Joustoluotto on jatkuva vararahasto, jolla saat puskuria yllättäviin menoihin ja isompiin kuluihin.

Kiinteä korko

Korot ovat vielä matalalla, mutta kuinka pitkään? Voit valita lainaasi kiinteän koron, jolloin lainasi korkoprosentti säilyy samana koko jakson ajan.

Korkoputki

Tahdotko vakautta lainasi korkoon? Kun valitset korkoputken, lainasi korolle määritellään enimmäis- ja vähimmäiskorkoprosentti.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...