Joustoluotto

Hajosiko auto tai haluatko viedä koko perheen aurinkoon? Joustoluotolla saat talouteesi puskuria ja tasaat isoja kuluja useammalle kuukaudelle.

check

Saat pysyvän ja joustavan vararahaston isompiin menoihin.

check

Joustoluottoa saat halutessasi joko määräaikaisena tai jatkuvana.

check

Voit maksaa lainan takaisin joustavasti.

Joustoluotto on jatkuvasti käytössäsi oleva kulutusluotto

Säästöpankin Joustoluotto on helppo ja joustava vararahasto yllättäviin menoihin tai ratkaisu yksittäiseen rahoitustarpeeseen. Se sopii esimerkiksi kodin hankintoihin ja kuluihin, kuten remonttiin tai kodinkoneisiin. Joustoluotolla voit myös lomailla, ostaa auton tai maksaa pois useammat pienet kulutusluotot.

Joustoluotto voidaan myöntää toistaiseksi voimassa olevana kulutusluottona tai määräaikaisena tiettyyn rahoitustarpeeseen. Luoton määrä voi olla 2 000 – 20 000 euroa. Kun olet käyttänyt Joustoluottoa myönnettyyn summaan asti, saat sitä uudelleen käyttöösi maksamalla luottoa takaisin. Näin sinun ei tarvitse hakea luottoa aina uudelleen.

Joustoluoton edut

  • jatkuvasti uudelleen käytettävissä
  • joustava takaisinmaksu
  • maksat korkoa vain käytetyn luoton määrästä
  • edullisempi kuin pikavipit
  • etu- ja avainasiakkaille edullisempi korko.
  • Voit saada joustoluottoa myös ilman vakuuksia. Varmista asia paikallisesta Säästöpankistasi. 

Joustoluoton käyttö ja takaisinmaksu

Voit tehdä nostoja Joustoluotolta omassa verkkopankissasi tai konttorista. Lainan tilanteen näet aina verkkopankistasi.

Takaisinmaksu sovitaan aina yksilöllisellä lyhennysohjelmalla. Sen erät veloitetaan tililtäsi yleensä kuukausittain suoraveloituksena. Voit valita jonkin seuraavista lyhennystavoista:

  • sovittu prosentuaalinen osuus (2–10 % käytetystä luotosta)
  • tasalyhennys (luotto lyhenee aina saman verran, mutta sen päälle lisättävä korko vaihtelee)
  • tasaerä (luoton ja koron yhteenlaskettu summa on aina sama)

Joustoluotolle voidaan sopia kaksi vuosittaista lyhennysvapaata kuukautta, kuitenkin niin, että ne eivät ole peräkkäisiä. Kuukausittaisen maksupäivän voit valita itse luotosta sovittaessa. Ylimääräisten lyhennysten teko on mahdollista verkkopankissa tai konttorissa. Saat laskun halutessasi kotiin tai voit valita kuukausimaksun veloituksen suoraan tililtäsi.

Myönnettyä Joustoluoton määrää voidaan myöhemmin pienentää. Korotus sen sijaan edellyttää vanhan Joustoluoton lopettamista ja uuden avaamista.

Joustoluoton hinta

Joustoluoton korko muodostuu lainan viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Luoton nostoista peritään pankin hinnaston mukainen nostoprovisio tai pankin hinnoittelupäätöksen mukainen vuosimaksu. 

Tarkat laskelmat sinun tilanteeseesi räätälöidystä Joustoluotosta ja sen kustannuksista saat Säästöpankin asiantuntijalta.

Näin saat Joustoluoton käyttöösi

Helpoin ja nopein tapa on hakea Joustoluottoa verkkopankista. Voit jättää hakemuksen myös konttorissa. Käsittelemme lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti. 
Joustoluotto on käytettävissäsi, kun olet allekirjoittanut siitä sopimuksen kanssamme.

Kiinnostuitko Joustoluotosta? Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Tutustu myös näihin

Kulutusluotto

Auton osto, kodin remontit, lomamatka… Säästöpankin joustava kulutusluotto auttaa sinua elämän pienissä ja vähän suuremmissakin hankinnoissa.

Rakennuslaina

Onko tavoitteenasi oman kodin rakentaminen? Ensimmäisinä vaiheina omaan kotiin ovat realistinen kustannusarvio ja lainan hakeminen rakentamiseen.

Kotijousto

Kotijouston avulla vapautat asuntoosi sidottua varallisuutta unelmiesi ja suunnitelmiesi toteuttamiseen.

Autolaina

Kun autokuume iskee, kysy meiltä juuri sinulle sopivaa ratkaisua auton rahoitukseen. Tutustu myös autolainalaskuriin.

Asuntolaina

Edessä vaihto isompaan tai tavoitteena ihan ensimmäinen oma koti? Hae meiltä lainaa, joka sopii tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi. Asuntolainalaskurin avulla voit kartoittaa tarkemmin lainatarpeesi.

Opintolaina

Opintolainan turvin voit keskittyä opiskeluusi ja valmistua ajoissa. Opintolaina on valtion takaama laina, jonka takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä.

Laina sijoitusasuntoon

Etsitkö rahoitusta asuntosijoittamiseen? Toteuta suunnitelmasi vaurastumisesta ostamalla sijoitusasunto Säästöpankin asuntolainalla.

ASP-laina

ASP-laina tarjoaa ensiasunnon ostajalle monia etuja, esimerkiksi edullisen koron ja valtion tukea mahdollisessa koronnousussa.

Remonttilaina

Kaipaako kylpyhuone täysremonttia tai haluatko tehdä keittiöremontin? Pienet ja suuret suunnitelmat saat ripeästi toteen remonttilainalla.

Kiinteä korko

Korot ovat vielä matalalla, mutta kuinka pitkään? Voit valita lainaasi kiinteän koron, jolloin lainasi korkoprosentti säilyy samana koko jakson ajan.

Korkoputki

Tahdotko vakautta lainasi korkoon? Kun valitset korkoputken, lainasi korolle määritellään enim-mäis- ja vähimmäiskorkoprosentti.

HINNASTON ja lähipankkisi yhteystiedot saat näkyviin kirjoittamalla kenttään kaupungin, postinumeron tai Säästöpankkisi nimen. 

Valitsemasi konttorin yhteystiedot

Vaihda konttoria
Palvelemme myös asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8-22
...