Lainaturva

Säästöpankki Balanssi, lainan takaisinmaksuturva, pitää talouden tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Lainaturvan avulla varmistat perheesi toimeentulon esimerkiksi sairauden, vammautumisen, työttömyyden tai kuoleman kohdatessa.

check

lainaturvalla voit varautua elämän yllättäviin tilanteisiin.

check

lainaturva varmistaa lainan takaisinmaksua ja turvaa toimeentuloa.

check

sopii myös muiden vakuutustesi täydennykseksi.

Turvaa lainasi takaisinmaksu Säästöpankki Balanssilla

Säästöpankki Balanssin voit ottaa henkilöasiakkaana uuteen asuntolainaan tai kulutusluottoon. Yritystoimintaan otettuun lainaan on räätälöity oma turvapaketti. Molemmissa voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %).

Henkilöasiakkaana voit valita kolmesta turvapakettivaihtoehdosta:

  • Maxiturva
  • Soloturva
  • Miniturva

Lainaturvaa myös Yrittäjille

Mikäli olet yrittäjä ja ottamassa henkilöasiakkaana esimerkiksi asuntolainaa, on sinulle tarjolla Maxiturva yrittäjälle. Yritystoimintaan otetun lainan takaisinmaksun voit turvata Firmaturvalla.

Säästöpankki Balanssin hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Jos elämä kolhii, Säästöpankki Balanssi auttaa

Säästöpankki Balanssi sisältää paljon turvaa elämän pienempien ja isompien sattumusten varalle. Sen turvin pystyt hoitamaan lainaasi silloinkin, kun sinun tai puolisosi tulosi pienenevät työttömyyden tai sairauden vuoksi. Esimerkiksi kuolemantapauksesta maksettavan kertakorvauksen turvin perheesi voi jäädä halutessaan tuttuun kotiin asumaan eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainanhoitoon.

Täydennystä vakuutusturvaasi, yksilöllisesti

Säästöpankki Balanssi täydentää mahdollista muuta jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksettava kertakorvaus käytetään esimerkiksi kuolemantapauksessa sellaisenaan lainanhoitoon eikä siitä synny panttauksen johdosta veroseuraamuksia lainaan kohdistuvan määrän osalta. Oikein mitoitettu henkivakuutuskorvaus puolestaan turvaa elintason säilymisen silloin, kun perheen toisen puolison tulot eivät ole enää käytettävissä.

Voit valita Säästöpankki Balanssin turvapaketin yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Mahdollinen lainan toinen osallinen voi valita myös itselleen sopivimman turvapaketin sinun valinnoistasi riippumatta. Korvaustilanteessa korvausta maksetaan yhdestä tapahtumasta kerrallaan.

Säästöpankki Balanssin myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb*, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lisätietoja:

Balanssi Tuoteseloste - Henkilöasiakkaat
Balanssi Vakuutusehdot - Henkilöasiakkaat

Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva palkansaajalle
Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva yrittäjälle
Avaintietolomake - Balanssi Miniturva
Avaintietolomake - Balanssi Soloturva

*Chubb European Group SE (CEG) suunnittelee pääkonttorin muuttamista Isosta-Britanniasta Ranskaan 1.1.2019, josta lähtien sen toimintaa sääntelee Ranskan vakuutussopimuslaki (rekisterinumerolla 450 327 374 RCS Nanterre) ja jonka rekisteröity pääkonttori sijaitsee osoitteessa: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, (92400) Courbevoie, France. Muuton edellytyksenä on, että eurooppayhtiömuotoisen yhtiön kotipaikkaan sovellettavat lakisääteiset vaatimukset täyttyvät.  Siihen saakka CEG:n rekisteröity kotipaikka sijaitsee osoitteessa 100 Leadenhall Street, London EC3A 3BP, United Kingdom ja CEG (rekisterinumerolla SE000116) toimii edelleen Prudential Regulation Authorityn myöntämän toimiluvan alla, jonka toimintaa Financial Conduct Authority ja Prudential Regulation Authority sääntelevät.

Lisätietoja siitä, miten Brexit-valmisteluista vaikuttavat sinuun, löydät verkkosivustoltamme osoitteessa www.chubbvakuutus.fi/brexit

...