Lainaturva

Säästöpankki Balanssi, lainan takaisinmaksuturva, pitää talouden tasapainossa silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Lainaturvan avulla huolehdit yllättävistä tapahtumista ja varmistat perheesi toimeentulon esimerkiksi sairauden, vammautumisen, työttömyyden tai kuoleman kohdatessa.

check

lainaturvalla voit varautua elämän yllättäviin tilanteisiin.

check

lainaturva varmistaa lainan takaisinmaksua ja turvaa toimeentuloa.

check

sopii myös muiden vakuutustesi täydennykseksi.

Turvaa lainasi takaisinmaksu Säästöpankki Balanssilla

Säästöpankki Balanssin voit ottaa henkilöasiakkaana uuteen asuntolainaan tai kulutusluottoon. Yritystoimintaan otettuun lainaan on räätälöity oma turvapaketti. Molemmissa voit vakuuttaa lainan kokonaan (100 %) tai vaihtoehtoisesti osittain (75 %).

Henkilöasiakkaana voit valita kolmesta turvapakettivaihtoehdosta:

  • Maxiturva
  • Soloturva
  • Miniturva

Lainaturvaa myös Yrittäjille

Mikäli olet yrittäjä ja ottamassa henkilöasiakkaana esimerkiksi asuntolainaa, on sinulle tarjolla Maxiturva yrittäjälle. Yritystoimintaan otetun lainan takaisinmaksun voit turvata Firmaturvalla.

Säästöpankki Balanssin hintaan vaikuttavat vakuutetun ikä, valittu turvapaketti, lainan pääoma ja siitä vakuutettu prosenttiosuus, laina-aika ja kuukausierä.

Jos elämä kolhii, Säästöpankki Balanssi auttaa

Säästöpankki Balanssi sisältää paljon turvaa elämän pienempien ja isompien sattumusten varalle. Sen turvin pystyt hoitamaan lainaasi silloinkin, kun sinun tai puolisosi tulosi pienenevät työttömyyden tai sairauden vuoksi. Esimerkiksi kuolemantapauksesta maksettavan kertakorvauksen turvin perheesi voi jäädä halutessaan tuttuun kotiin asumaan eikä mahdollisia säästöjä tarvitse käyttää lainanhoitoon.

Täydennystä vakuutusturvaasi, yksilöllisesti

Säästöpankki Balanssi täydentää mahdollista muuta jo olemassa olevaa vakuutusturvaasi. Siitä maksettava kertakorvaus käytetään esimerkiksi kuolemantapauksessa sellaisenaan lainanhoitoon eikä siitä synny panttauksen johdosta veroseuraamuksia lainaan kohdistuvan määrän osalta. Oikein mitoitettu henkivakuutuskorvaus puolestaan turvaa elintason säilymisen silloin, kun perheen toisen puolison tulot eivät ole enää käytettävissä.

Voit valita Säästöpankki Balanssin turvapaketin yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Mahdollinen lainan toinen osallinen voi valita myös itselleen sopivimman turvapaketin sinun valinnoistasi riippumatta. Korvaustilanteessa korvausta maksetaan yhdestä tapahtumasta kerrallaan.

Säästöpankki Balanssin myöntää Sp-Henkivakuutus Oy ja Chubb*, jonka asiamiehenä Säästöpankki toimii.

Lisätietoja:

Balanssi Tuoteseloste - Henkilöasiakkaat
Balanssi Vakuutusehdot - Henkilöasiakkaat

Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva palkansaajalle
Avaintietolomake - Balanssi Maxiturva yrittäjälle
Avaintietolomake - Balanssi Miniturva
Avaintietolomake - Balanssi Soloturva

 

*Chubb on tekemässä tiettyjä muutoksia valmistautuakseen Iso-Britannian eroon Euroopan Unionista. Oletettavasti vuonna 2018 Chubb European Group Limited muutetaan julkiseksi osakeyhtiöksi, jolloin yhtiön uudeksi nimeksi tulee Chubb European Group Plc. On ehdotettu, että yhtiö muodostaa eurooppayhtiön (Societas Europaea), jolloin yhtiön uusi nimi on Chubb European Group SE. Yhtiön rekisteröity kotipaikka on edelleen samassa osoitteessa Iso-Britanniassa. Yhtiö säilyttää Prudential Regulation Authorityn myöntämän toimiluvan. Jatkossakin Financial Conduct Authority ja Prudential Regulation Authority sääntelevät sen toimintaa.

Jos haluatte tarkempia tietoja Brexit-valmisteluistamme, lue lisää kotisivuillamme: www.chubbvakuutus.fi/brexit/

...