Avain Säästöpankki, palveluneuvojia

Vahvistamme joukkojamme Keski-Pohjanmaalla! Tavoitteemme on tarjota parasta pankkipalvelua. Asiakkaidemme taloudellinen menestyminen ja hyvinvoinnin turvaaminen ovat tärkeitä päämääriämme. Päämääriemme mahdollistamiseksi ja liiketoiminnan kasvun tukemiseksi haemme henkilöitä Keski-Pohjanmaan alueen konttoreihin.

Haemme Kokkolan konttoriin ja muihin Keski-Pohjanmaan konttoreihin vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin PALVELUNEUVOJIA

Palveluneuvojan tehtävässä luot ja kehität asiakassuhteita pitkäjänteisesti ja monipuolisesti tarjoten asiakkaille ratkaisuja varallisuudenhoitoon, rahoitukseen ja päivittäisasiointiin. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä sekä aito kiinnostus rahoitusalalla työskentelyä kohtaan.

Onnistumisen edellytykset tehtävässä
Sinulla on vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä olet taitava verkostoituja ja aktiivinen tiimipelaaja. Odotamme Sinulta koulutusta, joka luo perustan tehtävässä menestymiseen sekä jatkuvaa oppimishalukkuutta muuttuvassa toimintaympäristössä palvelukanavasta riippumatta.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden. Kasvava ja kehittyvä pankki tarjoaa mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen sekä tueksesi osaavan työyhteisön ja avoimen kehittymiseen kannustavan ilmapiirin. Tarjoamme samalla kasvupolun tulevaisuuden asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Tunnistitko itsesi? Lisätietoja voit kysyä Avain Säästöpankki, liiketoimintajohtaja Susanna Järvenpää p. 040 779 7372 ke 15.8.2018 klo 9-10 sekä to 16.8.2018 klo 9-10 tai PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen web-sivujen www.personnel.fi kautta. Haethan mahdollisimman pian, tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Avain Säästöpankki on kasvava, vakavarainen ja itsenäinen pankki, jolla on yli 115-vuotiset perinteet. Pankki toimii kymmenellä paikkakunnalla Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lisätietoja pankistamme löydät osoitteesta: https://www.saastopankki.fi/avainsp 

Lisätietoja tehtävästä antaa