Palveluneuvojia Huittisten Säästöpankin eri konttoreihin

Palveluneuvojaksi/Palveluasiantuntijaksi henkilöasiakastiimiin

Toimintamme laajentuessa ja asiakasmäärän kasvaessa etsimme uusia säästöpankkilaisia Poriin, Sastamalaan, Euraan ja Huittisiin! Tahdotko palvella pankki- ja rahoitusalan tyytyväisimpiä asiakkaita?

Säästöpankki

Tahdotko pankki- ja rahoitusalan ammattilaiseksi ja luoda ainutlaatuisia asiakaskokemuksia eri kanavissa? Innostutko kun näet hymyn onnellisen asiakkaan kasvoilla? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana lisäämässä asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia ja kehittämässä alan tulevaisuutta pankissa, jolla on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat (Lähde: EPSI Rating –tutkimus 2018, www.epsi-finland.org). 

Tahdomme tarjota sinulle 

mahdollisuuden kasvaa talouden valmentajaksi ja vaurastumisen ammattilaiseksi sekä vaihtelevia työpäiviä päivittäisasioinnin, rahoitusratkaisujen ja varallisuudenhoidon parissa. Työyhteisömme osana saat innostuneiden ja asiantuntevien työkaverien tuen.

Odotamme sinulta tahtoa 

luoda ainutlaatuisia kohtaamisia aktiivisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden ja tahtoa vaurastuttaa asiakasta, vaikuttaa ja välittää, vastuullisesti ja luotettavasti. Tahdot myös osallistua ja oppia uutta, ilon kautta ja hymyssä suin ja olet valmis omaksumaan rahoitusalan ja talouden lainalaisuuksia.

Rahoitusalan työkokemus ja koulutus on etu, muttei välttämättömyys. Koulutamme sinut tehtäviin ja huolehdimme ammattitaitosi kehittämisestä.

TAHDO ENEMMÄN – TULE MEILLE TÖIHIN

Palveluneuvojaksi/Palveluasiantuntijaksi henkilöasiakastiimiin

Lisätietoa tehtävästä antaa pankinjohtaja Kati Rantala, puh. 010 8415 709 / 050 3180 491 tai toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti, puh. 044 5605 108.

Lisätietoja tehtävästä antaa